nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Elizabeth Arden kozmetikai csomag

Az 1900-as évek elejétől a napjainkig nem csak rengeteg izgalmas technológiai újítás, de a kozmetikumok terén is számos olyan ikonikus darab született, amely nélkül ma már el sem tudnánk képzelni az életünket.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Elizabeth Arden kozmetikai csomag

Ilyen ikonikus darabnak számít az Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant multifunkcionális balzsama, amely nemzetközi szinten nők millióinak szívét rabolta el, és olyan celebek nem tudnak nélküle élni, mint Reese Whiterspoon, Gal Gadot vagy Kourtney Kardashian. Hogy hogyan is született meg a márka legendás terméke és mi mindenre tudod alkalmazni? Most eláruljuk neked!

A 3 mágikus összetevő

A titok nyitja 3 fő összetevőben rejlik.  Az első a szalicilsav, más néven BHA Beta Hydroxy Acid, ami egy hatékony kémiai hámlasztó, mely kíméletesen távolítja el az elhalt hámsejteket anélkül, hogy mikrosérüléseket okozna a bőrön. Továbbá gyulladáscsökkentő hatással bír és gyorsítja a gyógyulási folyamatokat.

A második a vazelin, ami a leggyakrabban használt hidratáló összetevő a bőrápolásban. Nem véletlenül, hiszen erős elzáró hatása van, így megóvja a bőr vízveszteségét és ezáltal azt is, hogy az könnyen kiszáradjon. Emellett gyulladáscsökkentő és bőrregeneráló hatása miatt is rendkívül kedvelt.

A harmadik az E-vitamin, amely remek antioxidáns hatása miatt védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól. Mindhárom összetevő zsírban oldódó, így a bőr mélyebb rétegeibe is képesek behatolni és ott kifejteni jótékony hatásukat.

Elizabeth Arden kozmetikai csomag

Fedezd fel a kollekció többi tagját!

Az évtizedek során az Eight Hour kollekció egyre több taggal bővült, melyek közül már hazánkban, a kiemelt Douglas üzletekben is találkozhatsz. A népszerű balzsam illatanyagmentes verziója is kapható, továbbá a szintén nagy népszerűségnek örvendő Eight Hour Cream Intensive Hand Treatment kézkrém, amely egy intenzíven hidratáló, mégis gyorsan beszívódó kézkrém, mely tökéletes a hűvös, téli időkben.

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top