nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Filorga Skin Unify Radiance arcápoló

A FILORGA megalkotta az új SKIN-UNIFY termékcsaládot minden olyan nő számára, aki a tökéletes arcbőr eléréséről álmodik.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Filorga Skin Unify Radiance arcápoló

Filorga Sleep & PeelA 3 termék egy egyedülálló, hármas hatású, 3 esztétikai gyógyászati technika (lézer-hámlasztásgyógyászati strobing) által inspirált, hármas hatású alapformulát tartalmaz, amely helyreállítja a bőr páratlanul egyenletes tónusát és káprázatos ragyogását.

A FILORGA tudományos szakértői bizottságának tanácsát vette igénybe, és együttműködött Dr. Frédéric Braccinivel, esztétikai orvossal és a termékcsaládot inspiráló orvosi strobing technika kezdeményezőjével.

SKIN-UNIFY TERMÉKCSALÁD

HÁROMSZOROSAN BIZONYÍTOTT HATÁSOSSÁG!

PIGMENTFOLTOK 

EGYENLETESSÉG 

RAGYOGÁS

SKIN-UNIFY RADIANCE 

Tökéletesítő ragyogás-ápolás A “FÉNYFOGÓ” További előnye: Azonnali világosító hatás. Részben bőrápoló, részben világosító, a SKIN UNIFY RADIANCE hibrid formula irizáló gyöngyházfényű részecskéket tartalmaz az azonnali intenzív ragyogás érdekében. 

Fókuszban az érzékszervi vonzerő: Folyékony, könnyen felvihető textúra, amelynek gyöngyházfényű részecskéi beleolvadnak a bőrbe, hogy felfedjék a fényt. A gyakorlatban: Használja reggel a smink előtt a finom ragyogásért, vagy smink után az intenzívebb hatásért. 

A SKIN-UNIFY RADIANCE a nap bármely szakában is használható javításra. Vigye fel kozmetikai highlighterként az arc azon részeire, amelyek a legtöbb fényt verik vissza (arccsontok, kupidó ív, szemöldökcsönt, áll és orrnyereg), majd ujjával oszlassa el.

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top