nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Filorga Sleep & Peel mikro-hámlasztó éjszakai krém

Minden nő számára megfelelő kozmetikai megoldásokat szolgáltatni, bizonyított és látható hatékonysággal, a legfejlettebb orvosi technikák által ihletve.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Filorga Sleep & Peel mikro-hámlasztó éjszakai krém

Sleep & Peel 4.5

MIKRO-HÁMLASZTÓ KEZELÉSEK ÁLTAL INSPIRÁLT HÁMLASZTÓ KRÉM!

A SLEEP&PEEL4.5-tel a Laboratoires FILORGA egyedülálló formulát fejlesztett ki hidroxisav-koncentrációval,amely minden bőrtípusra alkalmas, még a legérzékenyebb bőrre is. Ezzel a mikro peelinggel a FILORGA feltalálta a hatékony, nagy toleranciájú felületkezelést. Ennek a kozmetikai teljesítménynek a kulcsai? Két egymást kiegészítő hatékonyság!

Filorga Sleep & Peel mikro-hámlasztó éjszakai krém1 –KÍMÉLŐ HÁMLASZTÓ HATÁS

Mikro-peelinghatás 

Az orvosok tudják, hogy több sav kombinációja az, ami kivételes bőrminőséget eredményez. Szakértelmükre támaszkodva a FILORGA kétféle hidroxisavat adott hozzá a SLEEP & PEEL 4.5-höz az egyedülálló szinergia érdekében. Gondosan válogatott AHA-k: glikol-citrom-tejsav-piruvics-alma-borkősav. A Laboratoires FILORGA azonosította a leghatékonyabb AHA-kat, és a SLEEP & PEEL 4.5 formulában kombinálta őket, hogy hámlasztó hatást fejtsen ki a bőr felszínén, és serkentse a kollagéntermelést. Valójában az AHA-k apró, vízben oldódó savmolekulákból állnak, amelyek hidratáló erőt adnak nekik, képesek felgyorsítani a fibroblasztok növekedését és csökkentik a meglévő dermális mátrix lebomlását. A leghíresebbként elismert BHA: Szalicilsav. Az orvosi gyakorlati technikák által ihletett FILORGA az AHA-kat kombinálta a BHA-val: a szalicilsavval. Zsírban oldódó, a pórusokon belül is működik, hogy feloldja azokat, amellett, hogy hámlasztja a bőrfelületet.

2 –NYUGTATÓ HATÁS

Gyulladásgátló hatás

SLEEP & PEEL 4.5 formula a „Laminaria Ochroleuca” nevű barna algák kivonatát tartalmazza, amely „aranymoszat” néven ismert, azonnal megállítja a sav által kiváltott gyulladást. Titka: csökkenti a gyulladást, nyugtató hatású és gyengéd mikrohámlasztást biztosít. A sejtek szívében: támadáskor a bőr immunsejtjei kémiai mediátorokat bocsátanak ki, amelyek beindítják és serkentik a gyulladásos folyamatot. A SLEEP & PEEL 4.5-ben található barna alga kivonat csökkenti számos gyulladásos közvetítő (TNFα, LTB4, IL-10, COX-2) expresszióját, amelyek felelősek a gyulladásos megnyilvánulásokért, mint például a fájdalom és a bőrpír, így nyugtató hatást fejt ki.

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top