nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Nyerd meg az adventi fődíjat, egy Electrolux Hygienic 800 vezeték nélküli álló porszívót!

Szuperhatékony porszívó, mellyel az ünnepek alatt is gyorsan kitakaríthatsz!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Electrolux Hygienic 800 vezeték nélküli álló porszívó

Electrolux logoAz ünnepi időszak egyszerre izgalmas és ijesztő. Egyfelől nagyon várjuk és nagyon készülünk rá, másfelől, mire eljutunk odáig, hullafáradtak vagyunk és szinte már csak túlélni szeretnénk. Biztos, hogy jó ez így? Gondold át Te is, hogyan könnyítheted meg idén a készülődést. Gondolatébresztőnek bemutatjuk neked az Electrolux legújabb vezeték nélküli porszívóját, mely a sokféle kiegészítővel nagyon megkönnyíti a takarítást.

Electrolux porszívó

Az ünnepek alatt talán a folyamatos takarítás a legutálatosabb dolog. Főzés közben lehullik a földre a liszt, a cukor, a fa díszítése után tele van a padló és a kanapé csillámmal és apró fényes szálakkal, majd jönnek a vendégek, akik behordják a sarat a cipőjükkel. Ha van kéznél egy Electrolux 800 vezeték nélküli álló porszívó, mindezekre csak nagylelkűen legyintesz. Mert egy ilyen porszívóval percek alatt eltüntethetsz minden piszkot, minden felületről.

Electrolux Hygienic 800 vezeték nélküli álló porszívó

Az egyik legnagyobb előnye, hogy mindig kéznél van. Amikor szükséged van rá, csak letolod a töltőállványról, bekapcsolod egy érintéssel, és már össze is szed mindent, ami az útjába kerül. 1 feltöltéssel* kitakaríthatod az egész lakást. Parkettán, járólapon és szőnyegen is hatékony. Ha Automata üzemmódba állítod, még a szívóerőt is a padló típusához igazítja, így simán áttolhatod a szőnyegre a parkettáról.

Electrolux porszívó

Ha az asztalt, a polcokat vagy a kanapét akarod gyorsan letakarítani, akkor csak emeld le egy gombnyomással a kéziporszívó egységet, tedd rá a megfelelő szívófejet (pl. finompor kefe a polcokhoz, turbó szívófej a kanapéhoz, résszívó az ágy mögötti szűk réshez) és pillanatok alatt kész is vagy. Ez a porszívó akkora szívóerővel dolgozik, hogy a mini turbó fejjel még a mikroszkopikus méretű allergéneket is kiszedi a bútorkárpitból. Szóval nem csak gyors, de alapos is.

Így sokkal több időd is energiád marad arra, hogy élvezd az ünnepeket.

* A belső tesztek alapján akár 35 perces működés biztosítható minimális üzemmódban, amely átszámítva akár 75 m² felület takarítására elegendő.

Electrolux Hygienic 800 vezeték nélküli álló porszívó

Electrolux Hygienic 800 vezeték nélküli álló porszívó

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top