nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Hatékony arcápoló szett az egész napon át tartó ragyogásért!

Fedezd fel a Kiehl’s egyedülálló, ikonikus termékeiből álló szettet, mely gondoskodik az egészséges megjelenésű bőrről!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Kiehl’s kozmetikai csomag

Ismered a Kiehl’s márkát?

Kiehl's logoA Kiehl’s márkát patikaként alapították New Yorkban 1851-ben. 171 éves tapasztalattal a hátunk mögött olyan hatékony bőrápolási formulákat fejlesztettünk ki, amelyek ötvözik a tudományt a magas koncentrációjú összetevőkkel. A természet által ihletett, tudományosan bizonyított formuláink egyszerre hatékonyak és biztonságosak, hozzájárulnak a bőr általános minőségének javításához és a láthatóan egészségesebb megjelenés eléréséhez.

Mit tartalmaz a különleges csomag?

Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate 50ml

Ez a C-vitaminnal ellátott szérum láthatóan csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat. A Kiehl’s eredeti formulája 10,5% tiszta C-vitamint tartalmazott, most további 2% Cg-vitamint tartalmaz a fokozott hatékonyság érdekében. Fragmentált hialuronsavval is bővült a formula, hogy segítse a bőr azonnali kiegyenlítését. Klinikai vizsgálatok alapján ez a koncentrátum láthatóan csökkenti a finom vonalak és a ráncok megjelenését, fokozza a bőr ragyogását és javítja textúráját.

Hogyan használd?

Alkalmazás előtt alaposan és gyengéden tisztítsd meg a bőrödet. Vigyél fel egy kis mennyiséget reggel és este a hidratáló krém előtt. Kerüld a szemkörnyéket. Előfordulhat, hogy meleg vagy bizsergető érzést érzel.

Egészítsd ki vele arcápolási rutinodat a ragyogó, fiatalosabb megjelenésű bőrért!

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

 

Midnight Recovery Concentrate 15ml

Éjszakai regeneráló és ápoló szérum növényi olajokkal. Gyengéd szárazolaj, ami könnyen felszívódik, nem tömíti el a pórusokat és nem hagy a bőrön olajos réteget. Összetevőinek köszönhetően elősegíti a bőr éjszakai regenerálódását. Mindezek mellett hidratál, nyugtat és segít megelőzni a ráncok kialakulását. Néhány csepp éjszaka és reggel, hogy friss, üde és ragyogó bőrrel ébredj.

Hogyan használd?

Masszírozz 2-3 cseppet a frissen megtisztított arcbőrbe, a közvetlen szemkörnyéki terület elkerülésével. Éjszaka, a hidratáló krém előtt ajánlott használni.

Regeneráld bőrödet ezzel a nyugtató olajokat tartalmazó szérummal, mely láthatóan helyreállítja a bőrt egy éjszaka alatt!

Midnight Recovery Concentrate

Próbáld ki személyre szabott, ingyenes bőrkonzultációnkat az üzletekben, és fedezd fel a számodra legmegfelelőbb termékeinket!

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top