nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Megszínesíti a reggeleket – megérkezett a Nespresso Vertuo Pop kávégép

Egy igazán jó nap kiváló minőségű kávéval indul, selymes crema réteggel a tetején.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Nespresso VERTUO POP mentazöld kávégép

Élénk színekben pompázó, stílusos és kompakt kávégépet alkottak a Nespresso dizájnerei mindazoknak a kávérajongóknak, akik az egyszerű megoldásokat kedvelik, ugyanakkor kiváló minőségű kávéélményre vágynak otthonukban. A trendi Vertuo Pop Centrifusion™ technológiájának és lézeres vonalkódolvasójának köszönhetően kávéreceptek széles választékát készíthetjük el egy egyetlen gombnyomásra, a kávégép ráadásul okostelefonról is irányítható.

Nespresso Vertuo Pop kávégép

Nemrég mutatta be Magyarországon a formabontóan új Vertuo kávérendszerét a Nespresso, amely Centrifusion™ technológiájának köszönhetően minden eddiginél sokoldalúbb teljesítményre képes. A Nespresso dizájnerei ugyanerre a technológiára építve alkották meg a stílusos, kompakt Vertuo Pop kávégépet, amely mostantól hatféle trendi színárnyalatban elérhető, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez vagy lakásához leginkább illőt – legyen szó mentazöldről, paprikapirosról, mangósárgáról, búzavirágkékről, kókuszfehérről vagy borsfeketéről.

Nespresso Vertuo Pop kávégép

Az új Vertuo Pop használata kis méreténél fogva rendkívül kényelmes és praktikus. A kávégép egy lézeres olvasó segítségével leolvassa a kapszulákon található vonalkódot, és miután azonosította a kapszulákban található kávéblend összetételét és pörkölési sajátosságait, automatikusan kiválasztja az adott kávétípushoz leginkább illő kávékészítési paramétereket, felfedve a kávé legrejtettebb értékeit a különböző ízjegyektől a selymes crema rétegig. Több mint 35 féle Vertuo kávékapszulából választhatunk attól függően, hogy éppen egy krémes cappuccinora, egy intenzív espresso-ra, egy kényeztető latte-ra vagy akár koffeinmentes kávéra vágyunk.

Nespresso Vertuo Pop kávégép

Környezettudatos tervezés

A Vertuo Pop kávégépeket az energiatakarékosság és a fenntarthatóság jegyében tervezték, összhangban a Nespresso karbonsemlegességről szóló vállalásával. A gépek 35%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek, az energiahatékonyság érdekében pedig 2 perc tétlen állapot után automatikusan kikapcsolnak. A csomagolásukhoz 99,5%-ban újrahasznosított anyagokat használnak, melyek 99%-ban újrahasznosíthatók. A vállalat által visszagyűjtött alumínium Original és Vertuo kapszulák 100%-ban újrahasznosíthatók, és jelenleg a hazai fogyasztók 100%-a számára elérhető valamilyen kapszula-újrahasznosítási lehetőség a Nespresso Boutique-okban, átvételi pontokon vagy online rendelés esetén a futárszolgálattal való visszaküldés által.

A Nespresso Vertuo Pop kávégépekről további információkat a www.nespresso.com oldalon találhatsz.

Nespresso Vertuo Pop kávégép

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top