nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

TONYMOLY ajándékcsomag

A dél-koreai székhelyű TONYMOLY egy úttörő kozmetikai márka, amely kiváló minőségű koreai termékekkel hozza el a mindennapi szépség élvezetét.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

TONYMOLY ajándékcsomag 4 termékkel

A TONYMOLY elkötelezett a folyamatos kutatás és etikai gyakorlatok mellett, amikor olyan új termékeket hoz létre, amelyek nemcsak aranyos csomagolásban érkeznek, de hatékonyak is. A TONYMOLY termékekben található összetevők tápláló növényi és gyümölcskivonatok.

A koreai bőrápolás egy lépéssel közelebb visz a dél-koreai nők által idealizált egyenletes és ragyogó bőrhöz. Mindezt minőségi koreai termékekkel, melyek különleges csomagolással rendelkeznek.  A TONYMOLY felfrissíti a bőrápolási rutinod egészen az alapoktól kezdve. Egy márka, amelynél a városi kultúra a hatékony összetevőkkel és az egyedi csomagolással találkozik, ahol a vidámság mindig garantált.

TONYMOLY ALOE CHOK CHOK GEL MIST

A TonyMoly Aloe Chok Chok 99%-ban aloe verát tartalmaz, gyorsan beszívódik a bőrbe, megnyugtatja az irritált bőrt  miközben frissítő érzést hagy maga után. 

TonyMoly Aloe Chok Chok

TONYMOLY PANDA’S DREAM KÉZKRÉM

Maximális ápolás, és hidratáció a kezek számára. Gazdag, tápláló textúrájával azonnal puha tapintásúvá, és egészségesen ragyogóvá varázsolja kezeit a TONYMOLY Panda’s Dream tápláló kézkrém. Gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros filmet maga után, és egész nap védi a bőrt a kiszáradástól.

TONYMOLY Panda's Dream

TONYMOLY I’AM PEARL FÁTYOLMASZK

A TonyMoly I Am Pearl ragyogás fokozó fátyolmaszk 3 rétegből áll, amely segíti a beszívódását a fő összetevőknek. Gyöngykivonattal átitatva tisztaságot és ragyogást biztosít a bőrnek. Háromféle dúsított esszenciával van átitatva (víz típusú, mikroemulziós típusú, tejes lotion típusú), hogy maximális táplálást biztosítson a bőrnek. A fakó és fáradt bőrnek akár 20 perc alatt egészséges, hidratált kinézetet eredményez.

TonyMoly I Am Pearl

TONYMOLY FRESH TO GO ANANÁSZOS FÁTYOLMASZK

A TonyMoly Fresh to Go Pineapple ragyogásfokozó fátyolmaszk tartalmazza az ananász hidratáló tulajdonságát. A fakó és fáradt bőrnek akár 20 perc alatt egészséges, hidratált kinézetet eredményez. Ez a maszk ananász kivonattal az arcszín felélesztésére és felfrissítésére, a bőrpír semlegesítésére és a bőrszín egyenletesebbé tételére szolgál. A TonyMoly Fresh to Go Fátyolmaszkok tartalmazzák a gyümölcsök és zöldségek természetes erejét különböző bőrproblémákra.

TONYMOLY Fresh to Go

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top