nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

TONYMOLY Aloe Chok Chok hidratáló permet

A dél-koreai székhelyű TONYMOLY egy úttörő kozmetikai márka, amely kiváló minőségű koreai termékekkel hozza el a mindennapi szépség élvezetét.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

TONYMOLY Aloe Chok Chok hidratáló permet 150ml

A TONYMOLY elkötelezett a folyamatos kutatás és etikai gyakorlatok mellett, amikor olyan új termékeket hoz létre, amelyek nemcsak aranyos csomagolásban érkeznek, de hatékonyak is. A TONYMOLY termékekben található összetevők tápláló növényi és gyümölcskivonatok.

A koreai bőrápolás egy lépéssel közelebb visz a dél-koreai nők által idealizált egyenletes és ragyogó bőrhöz. Mindezt minőségi koreai termékekkel, melyek különleges csomagolással rendelkeznek.  A TONYMOLY felfrissíti a bőrápolási rutinod egészen az alapoktól kezdve. Egy márka, amelynél a városi kultúra a hatékony összetevőkkel és az egyedi csomagolással találkozik, ahol a vidámság mindig garantált.

A TonyMoly Aloe Chok Chok 99%-ban aloe verát tartalmaz, gyorsan beszívódik a bőrbe,  megnyugtatja az irritált bőrt  miközben frissítő érzést hagy maga után.

TONYMOLY Aloe Chok Chok hidratáló permet

Az aloe vera felhasználása

Az Aloe Vera számos formában elérhető, kapszulák, gélek és krémek összetevőjeként. Szájvíz és fogkrém is készül belőle, de akár üdítőitalokban is találkozhatunk vele. Mivel az aloe vera igen figyelemre méltó a bőrre gyakorolt ​​hatása miatt, a dermolex gél egyik fontos összetevője is.

Hogy mire is hat jótékonyan az aloe vera?

Az aloe vera hatékonysága számos területen alkalmazható. A felhasználási területek kutatása még folyamatban van. Így például a cukorbetegség és a magas koleszterinszint kezelésének lehetősége is felmerül.

Az aloe vera hatása a bőrre

Érdemes kiemelni az aloe vera bőrre gyakorolt ​​hatását. Ez a csodálatos növény többféleképpen is kifejtheti gyógyító tulajdonságait. Egyrészt felgyorsítja a bőr regenerálódását, kiváló hámlasztó. Kollagéntermelést serkentő hatásának köszönhetően elősegíti a kötőszöveti rostok képződését. Másrészt számos baktériumot elpusztíthat, vagy megakadályozhatja azok szaporodását, különösen a bőrfertőzést okozó Staphylococcus törzseket. Valójában antibakteriális védőréteget képez a bőr felszínén.

Emellett az aloe vera figyelemre méltó bőrnyugtató hatással rendelkezik, enyhíti a viszketést és a fájdalmat, és nélkülözhetetlen összetevője az irritált, gyulladt bőr kezelésének.

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top