nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

CHANEL smink szett a fa alá

Az intenzív színek ereje ápolással kombinálva.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

3 darabos CHANEL smink szett

CHANEL ROUGE ALLURE L’EXTRAIT

Chanel logoA napi rutin része, és mégis minden, csak nem triviális. Miért is használunk rúzst? Ennek szimbolikája gyakran túlmutat azon az egyszerű vágyon, hogy kihangsúlyozzuk ajkainkat. Azért viseljük, mert merészséget ébreszt bennünk, önbizalommal tölt fel minket. A tökéletes rúzs az, amitől a legjobban érezzük magunkat. Élénk, vibráló, ugyanakkor komfortos egész nap; inkább kiemel, és semmiképpen sem tompít.

A ROUGE ALLURE L’EXTRAIT megalkotásával a CHANEL a tökéletes rúzst kereste, amely felfedi viselőjének az erejét és egyéniségét. Több, mint egy rúzs, koncentrált színt, ragyogást és ápolást kínál egyszerre.

Intenzív, merész, magával ragadó.

Az eddigi legvékonyabb CHANEL rúzs, utántölthető tokban.

A ROUGE ALLURE L’EXTRAIT segítségével a sminkünk egy nyilatkozattétel, amivel kifejezhetjük legmerészebb énünket.

Chanel adventi nyeremény

CHANEL ROUGE ALLURE NOIR

Az első intenzív fekete szempillaspirál a CHANEL-től, amely egyetlen kattintással volument, hosszt, göndörséget és határozottságot biztosít. Erősít és véd, érzéki formulája 3 természetes eredetű viaszt tartalmaz, és egy innovatív, rugalmas kefével párosul, amely minden egyes szempillát kiemel. A ragyogó, bűvöletbe ejtő tekintetért.

A CHANEL most először keveri a feketét egy csipetnyi vörössel, hogy intenzívebbé és mélyebbé tegye a tekintetet. Az új kefét is leheletnyi vörös szín jellemzi: vékony, karcsú és rugalmas, az összes szempillát eléri, az eredmény pedig a tökéletesen szétválasztott pillák.

A Divatháznál megismert ikonikus CHANEL-klikk most először került szempillaspirálra. A kis kattintással nemcsak azonnal kinyílik a szempillaspirál, hanem át is alakul luxustárggyá.

Chanel adventi nyeremény

CHANEL LES 4 OMBRES SZEMHÉJ NÉGYES PALETTA

A nyereménycsomagot és a sminket is teljessé teszi a CHANEL ikonikus szemhéjpalettája, amellyel természetes nappali, hangsúlyos esti és sziporkázóan ünnepi sminket is készíthetünk.

Chanel smink szett

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top