nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Issey Miyake Drop D’Issey EDP Fraiche női parfüm

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Issey Miyake Drop D’Issey EDP Fraiche 30ml női parfüm

issey-miyake-logoISSEY MIYAKE DROP D’ISSEY EDP FRAICHE

EGY VIRÁGOS ÉS FRISSÍTŐ AQUATIKUS ORGONA ILLAT

A tavaszi záporok idején a természet megnyílik és felfedi igazi szépségét. Issey Miyake legújabb női illata a Drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche friss virágos illatával elrepít minket egy utazásra a természet szívébe. Egy friss esőcsepp, amely tele van energiával és élettel, útja során életre kelti és felfrissíti a természeti elemeket. A Drop d’Issey Eau de Parfum után a drop d’Issey Eau de Parfum Fraîche a virágillattal telt víz új történetét meséli el nekünk.

Issey Miyake Drop D’Issey EDP Fraiche női parfüm

AZ ILLAT: EGY VIRÁGOS ÉS FRISSÍTŐ AQUATIKUS ORGONA ILLAT

A fejjegyben a parfümőr, Ane Ayo kreációja, az esővíz akkord adja meg az illat frissességét. A szívjegyben, ahol kibontakozik az orgona körülölelő virágos illata a friss lágy virágcsokor harmóniáját a damaszkuszi rózsa termeti meg. Az alapjegyben szantálfa, cédrusfa és pézsmás jegyek adják meg az illat mélységét és kerekségét.

DIZÁJN

A Drop D’Issey Eau de Parfum Fraîche üvege megőrizte az ikonikus kerek formát egy kis bemélyedéssel. A kék és zöld közötti színátmenet életre kelti egy tavaszi esőcsepp utazását, ahogy lehull az égből a gazdag zöld természetbe. Egy csepp alakú üveg, amely a dizájnjának köszönhetően lefektethető. Egy finom tapintású fehér kupak biztosítja a friss illat permetet.

Issey Miyake Drop D’Issey EDP Fraiche női parfüm
 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top