nlc.hu
Advent nyereményjáték
nlc advent 2022 nyereményjáték

Mercedes Benz MAN

A híres francia parfümkészítő mester, Olivier Cresp, által alkotott Mercedes-Benz Man eau de toilette, a márka egyik legkelendőbb férfi illata az emblematikus kialakításnak, valamint az addiktív és csábító aromás, fás, gyümölcsös illatának köszönhetően.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Mercedes Benz MAN Travel Spray – férfi parfüm

The star fragrance

Egy illat a férfinak, akit erős személyisége különlegessé varázsol. Nyugodt, mégis hihetetlenül koncentrált. Megszokta, hogy reflektorfényben van, ellopja a rivaldafényt. Karizmájával vonzza a figyelmet és elbűvöli. Akár a színpadon, akár a színfalak mögött, mindig a középpontban van. A hírnév a horizontja, a sikere az útitársa, és az adrenalin elérése.

Mercedes-Benz Man

Egy bizsergés. Légzés. Egy belső mosoly. És azzá válik, aki. Élete színésze.

Akció! Itt az ideje, hogy a Mercedes-Benz Man a rivaldafénybe kerüljön.

Mercedes-Benz Man: egy emblematikus név ikonikus parfümje. Parfüm, amelyet az életmód és a siker bizonyos eszméjének szimbólumaként terveztek meg. A mitikus márka értékeinek hiteles megnyilvánulása – ez a Mercedes-Benz legenda egy üvegben. Erőteljes személyiség, időtlen elegancia és merész, visszafogott, – erős, magabiztos jelleme jelzi jelenlétét.

Mercedes-Benz Man

Egy parfüm, akár egy mesterfogás

Az illat virtuozitása. Kortárs csábítás, időtlen kifinomultság. Olivier Cresp parfümmester bemutatja ezt az új, időtlen, kifinomult Mercedes illatot, amely az aromás, fás, gyümölcsös családhoz tartozik. Nagyon intenzív, aromás cédruslevél és muskátli szíve férfias eleganciát testesít meg.

A gyümölcsös, finoman modern körtejegyeket ambrette magokkal vegyítik, hogy egy friss jegyet adjanak az illatnak. A mély, fás jegyet a kifinomult paliszander rózsafa szabadítja fel, amelyet tölgymoha egészít ki. Fényűző kompozíció egy egyértelműen meghatározott identitásért.

Csábító, addiktív parfüm. Egyedülálló.

Mercedes-Benz Man

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top