nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Méregtelenítés, vessen véget fakó arcbőrének!

Sajnos a bőrünk nem mindig tud lépést tartani rohanó életünkkel és nem mindig lesz ragyogó, élettel teli. A légszennyezés és az UV sugárzás leterheli bőrünket, emellett a kiegyensúlyozatlan étrend, a nem megfelelő alvás illetve a stressz negatív hatással van rá.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Lierac Supra Radiance bőrmegújító krém

Lierac innováció

Lierac logoTáplálkozási és környezettudományi valamint az orvostudomány ötvözése a legmodernebb bőrgyógyászati felfedezésekkel. A Lierac Laboratories most egy új megoldást kínál a kimerült bőr számára.

A Supra Radiance termékcsalád orvosi pemetefűvel gazdagított, mely egy sejtmegújító összetevő, eltávolítja a beépült méreg anyagokat, és megakadályozza újbóli megjelenésüket. Helyreállítja a bőr energia ellátását, mely szükséges a sejtek megfelelő működéséhez.

Lierac Supra Radiance bőrmegújító krém

A Supra Radiance termékcsalád HYALU-3 koncentrátumot is tartalmaz. Ez a komplex nagy molekula tömegű illetve mikrokapszulázott hialuronsavat tartalmaz. Mexikóból származó kék agave élesztő kivonata, a hialuronsav természetes termelésének stimulálásával kiegészíti ki. Rendszeres alkalmazással ez a komplex hidratálja, simítja és feltölti a bőrt.

Lierac Supra Radiance Antioxidáns megújító krém

A Lierac Supra Radiance Antioxidáns megújító krém speciálisan a normál és a száraz bőrre kifejlesztett krém, amely újra aktivizálja a ragyogást, kijavítja a ráncokat és megvédi a bőrt a napi agresszióktól.

Ez a krém számos aktív hatóanyagot tartalmaz a tudomány és a természet legjobbjai közül.

Aktív textúrája azonnali kisimító hatást biztosít a lágy fókuszáló poroknak köszönhetően, melyek simítják és elhalványítják a ráncokat és a bőr hiányosságait. Virágos illatú, egybeolvadnak a fehér frézia, a rózsabors és a tonkabab illatjegyek. Már a használat első hónapjától kezdve a bőr újra ragyogó lesz, a ráncok és a finom vonalak kisimulnak.

Lierac Supra Radiance Antioxidáns megújító krém

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top