nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Fincsi hidratálás az arcbőrnek!

A Nuxe ikonikus CRÈME FRAÎCHE hidratáló termékcsaládja 2022-ben teljesen újjászületett és egy elragadó, minimalista termékkel is kibővült.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

NUXE Creme Fraiche Creme 3 az 1-ben hidratáló krém

A készítmények természetes hatóanyagok erejével töltik fel a dehidratált bőrt, titkuk az új, növényi tejjel és édes mandula olajjal dúsított összetételben és az ellenálhatatlan textúrában rejlik.  A változatlan minőség és a megszokott friss, kellemes illat már egy modernebb, újrahasznosítható csomagolásban található meg.

NUXE Creme Fraiche Creme 3 az 1-ben hidratáló krém3 termék egyetlen tubusban  

Creme Fraiche 3 az 1-ben: Hidratáló krém, sminklemosó tej, feltöltő maszk 100 ml

A CRÈME FRAÎCHE termékek legújabb tagja ez a csodálatos többfunkciós termék, ami egy 48 órás hidratáló krémet, egy sminklemosó tejet és egy bőrfeltöltő maszkot ötvöz. Hidratáló krémként egy kisebb csepp elegendő az azonnali komfortérzet eléréséhez. Sminklemosóként két cseppnyi terméket kell a bőrbe masszírozni, hogy a tisztító ereje aktiválódjon, így könnyedén eltávolítja a sminket és szennyeződéseket az arcbőrről.  Maszkként is alkalmazható heti egyszer- kétszer a teltebb, még hidratáltabb bőrért. A selymes, krémes textúrájú krém minden bőrtípus számára megfelelő, arcra és szemre egyaránt alkalmazható.

Fincsi hidratálás az arcbőrnek!48 órán keresztüli hidratálás bármely bőrtípusra

Száraz Bőr – Creme Fraiche 48 órás hidratáló arckrém száraz bőrre 50 ml

Csodálatos vajas textúrája bőrrel érintkezve azonnal megolvad és beburkolja a bőrt tápláló előnyeivel. Shea és moringa vajjal gazdagított krém, amely ideális a száraz bőr ápolására, anélkül, hogy zsíros érzetet hagyna maga után.

Fincsi hidratálás az arcbőrnek!

Normál bőr – Creme Fraiche 48 órás hidratáló arckrém normál bőrre 50 ml

Lenyűgözően bársonyos és ellenállhatatlan textúra, amely optimálisan hidratálja a bőrt, amely így frissebb és ragyogóbb hatást kelt.

NUXE Creme Fraiche Creme 3 az 1-ben hidratáló krém

Kombinált bőr – Creme Fraiche 48 órás hidratáló arckrém kombinált bőrre 50 ml

Ultra- könnyű, mattító hatású hidratáló fluid, amely valódi frissességet kölcsönöz a bőrnek. A növényi eredetű púdernek köszönhetően az arc egész nap puha és matt megjelenésű marad.

Fincsi hidratálás az arcbőrnek!A termékcsalád összes terméke természetes eredetű összetevőket tartalmaz, nem komedogén és tiszteletben tartja a bőr mikrobiomját.

 

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top