nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Polo Club Edition 5 Orange női parfüm

A Windsor közelében található Berkshire kiemelkedik az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb póló klubjaként és klasszikus rendezvényterei között, világszínvonalú sportlétesítményekkel büszkélkedhet.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Polo Club- Edition 5 Orange – EDT 50ml -női parfüm

A néhai rock and roll ikon, Bryan Morrison által alapított Royal County of Berkshire Polo Club a divatos társadalom élvonalában van azóta, hogy HRH The Prince of Wales alapító tagja 1985-ben hivatalosan megnyitotta a klubot.

Az RCBPC büszke arra, hogy a világ legrangosabb játékosait és lovait látja vendégül dinamikus, egész éven át tartó közösségi eseménynaptárunk során, amely a kezdő pólótól a High Goalig, valamint a nyári versenyek otthona, mint például a The Prince of Wales Trophy és a téli versenyeké, mint pl. híres Aréna Kupa.

Ma az RCBPC egy nemzetközileg elismert sport- és életmód-univerzumot képvisel, amely arra törekszik, hogy a pólót, mint a modern világba illeszkedő, valóban inkluzív sportágat továbbfejlessze.

Az RCBPC egy nemzetközileg elismert sport- és életmód érzést képvisel, illatkínálatát pedig ez a Polo kultúra és stílus ihlette. A Club sikere és nagyszerűsége a dizájnban is tükröződik, amely merész, erőteljes színeket tartalmaz az alapítás évéhez igazodva – minden színt egy szám jelöl.

A termékeket tervezőink készítik, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a divatos, stílusos illatok létrehozásában, amelyeket öröm használni és viselni. Az illatkészítésért és -kiválasztásért, tervezésért, marketingért és reklámozásért felelős csapat több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és számos más rangos márkával dolgozott együtt.

Polo Club Edition 5 Orange női parfüm

RCBPC Polo Club – Edition 5 Orange – EDT 50ml

A Royal County of Berkshire Polo Club Orange női illata az angol elegancia megtestesítője, ami citrusos-fás illatjegyeivel egy pillanat alatt a brit életstílusba repíti. A narancs és a virágos akkordok izgalmas kombinációjával nyit a fejjegyben, majd a szívjegyben teljesedik ki a nőies citrus és alma édes együttesével. Az illatot az édes karamell és a fás jegyek zárják.

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top