nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Shiseido Pop Eye Powdergel kollekció

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

SHISEIDO 3 darabos smink szett

Shiseido logoBármi lehet, egy egyszerű árnyalat vagy a színek harmonikus melódiája, a SHISEIDO Makeup új POP Eye kollekciója merész színeket és grafikus precizitást hoz el számunkra.

„A márka DNS-éhez híven, egy több érzékszervre ható megközelítést alkalmazunk a vonal kifejlesztésénél.” – mondja Ryota Yukisada, a SHISEIDO Chief Brand Officer.

A célunk az volt, hogy a hangokat társítsuk a sminkhez, egy olyan elemhez, amely tradicionálisan vizuális és textúrákhoz kapcsolódik.

 

 

Shiseido smink

„Amennyire gazdag, annyira könnyen satírozható színek. Ezt az erőteljes hatású szemhéjpúdert s pachiri inspirálta, egy kifejezés a kamera “kattanására”, amely olyan, mint egy szempillantás.” – magyarázza Boehmer.

17 csodálatos árnyalatban érhető el, három különböző véghatással. Ennek az élénk kollekciónak minden árnyalata egy különleges hangot testesít meg.

POP PowderGel Eye Shadow

A kollekció sztár terméke! A forradalmian új Hybrid Powder-Gel Technológiával nyújt egyedi textúrát.

Egy selymesen lágy szemhéjpúder intenzív színhatással és krémes puhaságú textúrával. Súlytalan érzéki textúra, amely egyenletesen terül, szuper könnyen satírozható, vízálló és nem repedezik be felvitel után a bőrön. Három véghatású textúra, matt, gyöngyház és csillámos, amelyeket könnyű összedolgozni.

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

Shiseido szemhéjfesték

 

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top