nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2022 nyereményjáték

Yuzu and Orange Blossom Botanical Hand Wash

A YARDLEY LONDON kiállta az idő próbáját, illatait, fürdő- és testápolási termékeit számos díjjal jutalmazták világszerte.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Yardley Moisturising botanikai narancsvirágos-yuzus kézmosó

Yadley-logoA királyi család hivatalos beszállítói státuszát több mint 250 éven át élvezte. Az elmúlt évtizedben a klasszikus virágillatai és kiegészítői megújultak az új idők kívánalmainak megfelelően, a modern illatköltemények pedig utat találnak a fiatalabb nemzedékekhez is.

Yardley Moisturising botanikai narancsvirágos-yuzus kézmosóA botanikai alapú kézmosó készítménye három elragadó illattal és összetevő komponenssel áll a vásárlók rendelkezésére. A könnyed, hidratáló komponensekben gazdag Kézmosó 96% természetes eredetű összetevőt tartalmaz, úgy tisztítja meg a kéz bőrét, hogy lágy, ápolt és enyhén illatos érzetet hagy maga után, bármelyik verzióját is választjuk a botanikai kézmosó termékeknek. Állatokon nem tesztelték és vegánok számára is alkalmas, csomagolása újrafelhasználható.

A frissítő, citrusos jellegű yuzu gyümölcs és a narancsvirág fehér akkordjai tökéletes összhangot alkotnak a vaníliás és a pézsmás jegyekkel.

Yardley Moisturising botanikai narancsvirágos-yuzus kézmosó

Advent 2022 logo

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top