nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

A karácsonyi árvák klubja

Ha szereted a karácsonyt és a Jóbarátokat, akkor ez a tökéletes könyv neked.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Central Könyvek: Karácsonyi árvák klubja című könyv

„Ha szereted a karácsonyt és a Jóbarátokat, akkor ez a tökéletes könyv neked. Boldogan otthagynám egy kis időre a férjemet és a gyerekeimet, hogy a karácsonyt New Yorkban tölthessem Hannah-val, Finn-nel, Theóval és Priyával. Ünnepi, vicces, imádnivaló regény a szeretet valamennyi formájáról.”
Clare Pooley, a Rendhagyó szabályok ingázáshoz című New York Times-bestseller szerzője

Becca Freeman regénye, A karácsonyi árvák klubja egy fergeteges romantikus komédia négy New York-i barátról, akik annak ellenére is ragaszkodnak különös karácsonyi hagyományukhoz, hogy útjaik szétválni látszanak…

Hannah és Finn egyetemista koruk óta minden karácsonyt együtt töltenek. Egyiküknek sincs hova mennie, Hannah szülei meghaltak, Finnt pedig kitagadták a felmenői, amikor bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik.

Nem mindennapi ünnepi kalandjaik idővel egyre merészebbé válnak. Miután megkezdik felnőtt életüket New Yorkban, a mindig kiegyensúlyozott, vidám és bölcs Priya és a gyönyörű, dúsgazdag, mindig kicsit titokzatos Theo is csatlakozik hozzájuk, így választott kis családjuk négytagúvá bővül, egy olyan szeretetteli közösséggé, amilyenre mindig is vágytak.

Amikor azonban Finn bejelenti, hogy Los Angelesbe költözik, és valószínűleg ez lesz az utolsó közös karácsonyuk, Hannah megrémül, hogy elveszíti a végre-valahára szívbéli családját…

Ez a karácsony talán pont azt a régóta esedékes változást hozza el a barátok életébe, amitől a legjobban félnek. Vajon mit jelent a búcsú? Hány új ajtó nyílik ki, ha becsukódik az az egy, amelynek olyan sokat köszönhetnek?

Karácsonyi árvák klubja Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Kiadó: Central Könyvek

Fordította: Dávid-Goitein Zsófia

Megrendelhető kedvezménnyel a https://animuscentral.hu/konyv/a-karacsonyi-arvak-klubja oldalon.

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top