nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Nyerj Triumph-terméket adventi játékunkon!

A Triumph melltartói felettébb sokszínűek, néha játékosan romantikusak, néha ördögien szexik, néha sportosak. Egy dolog azonban mindegyikben azonos: a Triumph melltartói egyész napon át viselve is kényelmesek, mégis megbízhatóan tartanak.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Triumph fehérnemű szett

A Singature Sheer kollekció darabjait kifejezetten úgy tervezték, hogy észrevétlenül támasszák meg a kebleket, miközben teljesen láthatatlanok maradnak a ruha alatt. A kollekcióban található, merevítő nélküli párnázott melltartó előnyös dekoltázst garantál, miközben a pántok vonala nem látszik át még a finomabb anyagú ruhadarabokon sem.

A nagyobb keblűekre is gondoltak a kollekció megalkotásánánál: a merevítős, méretcsökkentő melltartó tökéletesen illeszkedik a mell formájához, miközben szinte láthatatlan módon erős tartást biztosít.

Triumph Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A kollekcióhoz tartozó alsóneműk testhez simuló formájuknak köszönhetően szintén bármilyen ruha alatt észrevétlenek maradnak, miközben egész napra kényelmes viseletet biztosítanak. Azoknak, akiknek egy kis magabiztosságra, vagy extra támogatásra van szükségük, tökéletes választást jelenthet a kollekció testhez simuló sortja. Az extra vékony derékpántnak köszönhetően szinte teljesen észrevehetetlen, mégis stabilan formáz és takar, miközben megakadályozza a combok összedörzsölődését is. 

A kollekció különlegességét a csipke mintázata tovább fokozza: közelről megnézve látszik, hogy a minta a Triumph jellegzetes „T” betűjéből áll össze.

Triumph Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top