nlc.hu
Advent nyereményjáték
nlc advent 2023 nyereményjáték

Beckhamen pezsgővel, a Tháliában!

Hogyan működik a bulvármédia? Hogyan lesz egy átlagos lányból Beckham szőke szeretője?

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

4 fős páholy a Thália Színház premier előadására

Milyen, ha az embernek egy világsztár az ellensége? És vajon a focista tényleg megcsalta Viktóriát? Nézd meg Te is a Beckham című darabot 2024. január 25-én. A nyeremény pezsgőzés és egy négyfős páholy. 

Petr Zelenka valós eseményeken alapuló vígjátéka lerántja a leplet a bulvármédia főszereplőiről.

Thália Színház belépő Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Egy történet, ami lázban tartotta az egész brit bulvársajtót. Sztárok, újságírók, tévéműsorok és kulisszatitkok között vezet bennünket, de a valódi kérdés mindvégig: mi az igazság?

Max Clifford zseniális médiamenedzser, a celebszenzációkat ő tartja címlapon hetekig. A nagy pörgésnek azonban ára van, alig ötven éves, de már túl van a második szívrohamán. Egy napon beesik hozzá az egyik rokona, egy profi focista, aki segítséget kér, mert lefotózták egy melegbárban, és attól fél, hogy a képek nyilvánosságra kerülnek. Max felkeresi az egyik fél-alvilági ismerősét, hogy visszaszerezze a képeket, de nagyobb ügybe botlik: az ismerőse azt állítja, hogy van egy csaj, akivel David Beckham megcsalta a feleségét. Mivel Beckham híresen hűséges Victoriához, és a sztori érdekesnek tűnik, Max felveszi a kapcsolatot az állítólagos szeretővel…

Hogyan lesz egy hétköznapi lányból országosan ismert celeb? Meddig bírja az ember szíve a sok hazugságot? Mi történik, amikor egy zseniális médiamenedzser kezéből kicsúszik az irányítás?

Az előadás Görög László, Czakó Juli, Csőre Gábor, Mózes András, Csarnóy Zsuzsanna, Balaskó Bence, Bede-Fazekas Szabolcs, Sóvári-Fehér Anna, Domokos László és Udvarias Anna szereplésével, Keszég László rendezésében látható.

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top