nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

A téli babakocsizás aranyszabályai

Minden újdonsült anyuka retteg attól, hogy kisbabája a hideg időben megfázik. A szakértők szerint télen is fontos a friss levegő és a rendszeres séta, ami nemcsak a babákra, de a szülőkre is bizonyítottan pozitívan hat. Annak érdekében, hogy a legnagyobb biztonságban élvezze a gyermek a téli tájat, nélkülözhetetlen a megfelelő öltözet.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Cybex baba télizsák

Az egyik legelterjedtebb tanács, hogy a babákat eggyel több rétegbe öltöztessük, mint ami a felnőtteknek kellemes, hiszen a babakocsiban nincs lehetőségük a mozgásra, így könnyen meghűlhetnek.

Fontos tehát a réteges, hőszigetelő, mégis jól szellőző ruha. Egy hosszú ujjú body vagy rugdalózó, egy meleg kisnadrág vagy pulóver, illetve sétálós szettek kötelező eleme a sapka is, ami jól melegíti a kicsi füleit és homlokát. Ha az alapszettel megvagyunk, a téli kimenők elengedhetetlen kellékei az ezekre rávehető bundazsákok.

 

Cybex baba télizsák, Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A CYBEX erre kínál remek lehetőségeket, hiszen olyan termékek fejlesztésével foglalkozik, amelyek stílusosan teszik biztonságossá és kényelmessé a szülők és a gyermekek hétköznapjait. A márka elköteleződését a biztonság iránt igazolja, hogy a Cybex számos terméke a legjobbnak bizonyult a nemzetközileg is elismert, gyermekülések megfelelő védelmét vizsgáló ADAC 2023. októberi tesztjén. 

Egy valódi toll bélésű Cybex Platinum téli lábzsák nélkülözhetetlen kiegészítője a téli napoknak újszülöttől egészen három éves korig. 6-os TOG értékkel rendelkezik (a TOG a textiliparban használatos mértékegység, általában minél magasabb a TOG besorolás, annál melegebb lesz a termék), így -20 fokig bátran sétáltathatjuk benne a gyermeket, stílusos külsejével pedig elegáns megjelenést kölcsönöz, miközben véd a nedvességgel és szennyeződésekkel szemben. A Cybex Gold és Platinum kollekciók széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a neki legjobban tetsző stílusú és színű terméket. A márka Snogga lábzsákjai pedig a fenntarthatóság jegyében ígérik mindezt újrahasznosított anyagok felhasználásával.

Cybex baba télizsák, Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A babákat sétálni vinni mindenképp fontos a téli időszakban is, hiszen nemcsak a friss levegő hat rájuk jótékonyan, de az idegrendszerük fejlődéséhez is szükségesek a változatos élmények. Nem utolsó sorban pedig az anyukának is jól esik, ha néha kimozdul egy sétára, de fontos, hogy a baba és a mama is a legnagyobb kényelemben szerezzen közös élményeket.

Cybex baba télizsák, Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top