nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

A legszebb ünnepek felejthetetlenek maradnak

Szaladgálás, türelmetlenkedés és a végeláthatatlan teendők listája.

Adventi játékunkon a következő ajándékokat nyerheted meg:

alverde Natürlich schöne Weichnachten adventi kalendárium

Balea MEN Merry Christmas adventi kalendárium

Balea Merry and Bright adventi kalendárium

2 db 10 000 Forint értékű dm ajándékkártya

Emlékszel arra, amikor gyerekként az volt a legégetőbb kérdés, hogy hol vannak a karácsonyi díszek vagy hogy mekkora és milyen formájú legyen a fenyő? A család nő tagjait napokig nem láttuk, mert beköltöztek a gőzfelhőbe borult konyhába. Szinte látom, ahogy édesapám az égősorral szenved és a bajusza alatt mormogja immáron a 8. alkalommal, hogy jövőre ez másképp lesz, de nyilván nem lesz. És hogy hogyan sikerül a bejgli? Persze mindenki tudta előre, hogy rosszul: elreped a teteje megint, de már ez is hozzá tartozik az ünnephez. Ha nem nyílna szét a tészta, akkor az okozna valami furcsa szakadást a megszokások adta biztonság szürke szövetén. 

Mi lenne, ha idén kihúzhatnád a sorban állást a listádról és a szeretteidnek szánt meglepetéseket online rendelnéd házhoz? Dőlj hátra és válogass a dm ünnepi kínálatából!

DM Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Kényeztető bőrápolás: merüljön el a varázslatos téli időszak különleges pillanataiban az exkluzív alverde MEN ajándékcsomag három kellemes illatú tusfürdőjével. A természetes eredetű glicerinnel gazdagított tusfürdők hidratálják a bőrt és kellemes érzetet kölcsönöznek neki. Gyengéd receptúrájuk rendkívül gyengéden tisztít anélkül, hogy szárítaná a bőrt. A három különböző illat lehetővé teszi, hogy mindig a hangulatunknak megfelelő tusfürdőt válasszuk. (Az csomag tartalma: 3 x 100 ml tusfürdő)

Az alverde Winterwald ajándékcsomag a télies-fás illatú termékeivel elhozza Önnek a téli erdei séták friss érzetét. A természetes eredetű glicerint tartalmazó tusfürdő gyengéden tisztítja és intenzíven hidratálja a bőrt. A gazdagon ápoló kézkrém olyan válogatott összetevőkkel táplálja az igénybevett kezeket, mint a bio sheavaj és a bio szójaolaj. A tökéletes téli életérzésért találunk még egy testápolót is a csomagban, amely lágyan kényezteti bőrét és csökkenti a hideg idő okozta húzódó érzését. (A csomag tartalma: tusfürdő 150 ml, testápoló 150 ml és kézkrém 75 ml)

DM Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A Balea Time to Relax ajándékcsomagban található kis masszázsolajok három csodás illatkompozícióval teljeskörű kikapcsolódást és gazdag ápolást nyújtanak. Olyan értékes növényi olajokkal, mint a mandula- és a szőlőmagolaj vékony filmréteget képeznek a bőrön a kényeztető masszázshoz. Formulájuk ezenkívül gazdagon ápol és bársonyosan puha tapintást kölcsönöz a bőrnek. Adja át magát a varázslatos vanília-levendula, mandula-rózsa és narancs-fahéj illatú kényeztetésnek! (A csomag tartalma: 3 x 50 ml masszázsolaj)

DM Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A Balea I like you bearly much karácsonyi ajándékcsomag hihetetlenül aranyos dizájnja egész biztosan elvarázsol minden gyermeklelkű felnőttet. A csomag két kis ápoló terméket tartalmaz: a kézkrém intenzíven ápolja és hidratálja a kezeket, a tusfürdő pedig gyengéden tisztít és kényeztet zuhanyzás közben. (A csomag tartalma: kézkrém 100 ml és tusfürdő (100 ml)

Ha létezik bármiféle csodája is az ünnepnek, az talán az lehet, ha megtaláljuk a kapaszkodókat, a jótettek örömét, s biztos pontként derűt csempészünk ismerőseink, szeretteink mindennapjaiba. Mikor válasszuk a csodát, ha nem karácsonykor?

DM Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top