nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Dolce&Gabbana DEVOTION EAU DE PARFUM

A Dolce&Gabbana Beauty bemutatja a Devotion Eau de Parfum-ot, egy új illatot, amely minden idők legklasszikusabb érzelmének az ódáját idézi; az odaadásét.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Dolce&Gabbana Devotion

A Devotion Eau de Parfum a Dolce&Gabbana első bright gourmand illata. Az illat, amelynek neve éppolyan hangulatos, mint az összetétele, a márka DNS-ének erőteljes kifejezése.

Dolce&Gabbana Devotion Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Az Olaszországban, kiváló alapanyagokból készült illat, mely a parfümkészítés legszigorúbb és legmagasabb követelményei szerint került megalkotásra, Olivier Cresp intuíciójából éstapasztalatából született. Ez a Devotion. A neves parfümmester kivételes szakértelemmel ragadja meg az olaszság kvintesszenciáját a kifinomult kontrasztok illatalkotásában, amely a fejjegyekben ragyogó, az alapjegyekben pedig érzéki, ahol a narancsvirágok frissessége
találkozik a madagaszkári vanília édességével, míg a kandírozott citrusok csábító ínyenc érintést adnak neki. Az illatot az ellenállhatatlanul ínycsiklandó olasz péksütemény, a Panettone ihlette.

Dolce&Gabbana Devotion Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A Devotion egy mindent beborító, csábító és megnyugtató érzékszervi utazás.

A Devotion Eau de Parfum az az esszencia, amely az élet legnemesebb értékeinek szépségét ünnepli; a szikrát, amely értelmet ad az ember szenvedélyeinek, illetve a hálát és a nagylelkűséget minden olyan értékes kapcsolatban, amelyet az ember a szívében ápol.

Dolce&Gabbana Devotion Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Az üvegen megtalálható Szent Szív a Dolce&Gabbana művészi alkotásainak legikonikusabb szimbólumai között van, amely a kézzelfogható és univerzális jele a szerelem minden formájának és árnyalatának. A kifutón 2018 óta ismert szimblólum most visszatér, hogy összetéveszthetetlen díszítéseivel megvilágítsa a legújabb illat kreációt, és kifejezze a Dolce&Gabbana Beauty új izgalmas fejezetét. A Szent Szív által megpecsételt, értékes üvegbe zárt illatjegyek örömteli olasz légkörbe repítik az elmét.

A Devotion életérzését maga Katy Perry hozza el nekünk a parfüm reklámfilmjében, ahol Capri szigetén nyaralva találkozik egy helyi halászfiúval és sorsuk visszavonhatatlanul összefonódik. Ez a szerelem és az odaadás történetének kezdete.

A Devotion Eau de Parfum 30, 50 és 100 ml-es kiszerelésben kapható. Az üvegpalack újratölthető, a csomagolás pedig 100%-ban újrahasznosítható természetes papírból készült.

Dolce&Gabbana Devotion Advent 2023 nyereményjáték nyeremény
 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top