nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

ELIE SAAB Elixir – Az új illat ragyogó érzékiséggel

Az ELIE SAAB divatház egy varázslatos új fejezetet nyit egy új női illatcsalád bevezetésével.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Elie Saab Elixir

Míg a Le Parfum illatok a fény előtt tisztelegnek, illetve a Girl of Now illatok, melyek csillogóak és örömteliek, az ELIE SAAB divatház a nőiesség legérzékibb oldalát fedezi fel ezzel az új alkotással.

A női szépség adja a tervező, Elie Saab örök inspirációját, melyet ismét felidéz ez az új illat, amely olyan lenyűgöző és elbűvölő, mint egy szerelmi bájital.
Ez az új viragos illat egy csillogó elixír, amely megragadja a nők varázslatos és magával ragadó érzékiségét.

Az ELIE SAAB ELIXIR az abszolút nőiesség védjegye.

Elie Saab Elixir Advent 2023 nyereményjáték nyereményELIXIR, AZ ÚJ ELRAGADÓ ILLATKOLLEKCIÓ

Megalakulása óta az ELIE SAAB divatház a női szépség és aura előtt tiszteleg. A tervező couture alkotásait kivételes kifinomultság járja át, így felöltve ezeket bármely nő igazi királynőnek érzheti magát.
Az új ELIXIR illatkollekció piacra dobásával az ELIE SAAB márka ismét egy olyan pillanatba kalauzol bennünket, meyl igazán kivételes.

A könnyedség és a mesés elegancia továbbra is a középpontja ennek az új illatkreációnak, de a hangsúly a nők ragyogó érzékiségén és hihetetlen csábító erején helyezkedik el.
Az új ELIXIR illat egy magával ragadó nővé varázsol bennünket, aki könnyedén viseli nőiességét.

EGY ÚJ, IGÉZŐ ELNEVEZÉS

A varázslatos erejéről ismert ELIXIR elbűvöl és megbabonáz… Az új ELIE SAAB illat neve tisztelgés a szerelmi bájital mítosza és annak titokzatos és elbűvölő univerzuma előtt.

Az ELIXIR első betűi az ELIE SAAB nevét idézik, hogy ezzel a sokatmondó névvel egyesítsék a divatház örökségét.

Elie Saab Elixir Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

AZ ÚJ ILLAT

Ehhez az új eau de parfum-höz Aurélien Guichard és Jérôme Di Marino parfümőrök egy különleges és érzéki illatot alkottak.

Az illatot az ELIE SAAB divatház kifinomultsága ihlette, így a két parfümőr az új ELIXIR illatot egy erőteljes, határozott és magabiztos nő szerelmi bájitalának képzelte el.

Az ELIXIR egy pazar, keleti virágcsokor, melynek minden oldala a divatház haute couture alkotásait idézi fel. Az építészeti szigor és a mesés álom közötti tökéletes egyensúly keresése áll az ELIXIR illatának középpontjában.

A szívjegyben található íriszt a Cedretti írisz ihlette, amely Libanon cédrusvidékén virágzik. Ezt az összetevőt erősíti fel a „szerelem akkord”, egy kizárólag az ELIXIR-hez készült illat összetevő, amely reprodukálja a kötődés és a csábítás intenzív érzését. Az írisz fényűző virágossága és a „szerelem akkord” közötti házasság egy ínycsiklandozóan addiktív illatot eredményez. 
Ezt a különösen csábító szívjegyet a libanoni neroli és az olasz mandarin sugárzó kettőse ragyogja be.

Az alapjegyben a mirha és a benzoin ámbrás és balzsamos tónusai melengető érzése lengi be a bőrünk, míg a vanília és a pézsma összhangja bontja ki ennek az illatnak a végtelen érzékiségét.

Az ELIE SAAB ELIXIR intenzív nőiességet kínál, és megragadja a tiszta érzékiség esszenciáját.

Elie Saab Elixir Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

AZ ÚJ ÜVEG

Ennek az ínycsiklandóan titokzatos elixírnek, ELIE SAAB egy új parfümös üveget álmodott meg Sylvie de France segítségével.

Akárcsak ennek a mágneses nőnek a szerelmi bájitala, az ELIXIR parfüm üvege egy gömbölyű format alkot, melynek fazettált alapja és íves formái tökéletesen illeszkednek a tenyérbe. Az üveg kerekségét a gránátalma ihlette, melynek színe és piros leve a szenvedélyre hív.
A palackon az ELIE SAAB divatház monogramja lett bele gravírozva, ami lehetővé teszi, hogy a fény számtalan árnyalatban tükröződjön rajta.

Az aranyszínű kupak az ikonikus monogrammal és a baguette gyémánt motívummal került díszítésre, mely a couture ruhadarabok elegáns vonalait idézi fel.

Elie Saab Elixir Advent 2023 nyereményjáték nyereményKISZERELÉSEK

ELIE SAAB ELIXIR EAU DE PARFUM 30ML

ELIE SAAB ELIXIR EAU DE PARFUM 50ML

ELIE SAAB ELIXIR EAU DE PARFUM 100ML

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top