nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Fokozd bőröd szépségét természetes növényi olajokkal!

A növényi olajok ősidők óta képezik a bőrápolás alapját. A természet kincseinek értékes összetevőit állítólag már időszámításunk előtt is ismerték és használták.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:
Energy Magyarország – Argánolaj
Energy Magyarország – Mandulaolaj

Az olajok a legtisztább természetes anyagok, és zsírsav összetételük nagyon hasonlít bőrünk zsírsav összetételéhez, így a legjobb kozmetikumban ma is nagyon fontos összetevőnek számítanak.

Energy Magyarország bőrápolóinak sorában is helyet kaptak a legértékesebb olajok.

Energy argánolaj Advent 2023 nyereményjáték nyereményArgánolaj

„Marokkó aranya”, így nevezik évszádaok óta az argánolajat. A marokkói nők a fiatalság elixírjeként gondolnak rá, és varázslatos erejét minden nap használták és használják. Értékes vitaminjai és tápanyagai minden bőrtípusnak megfelelőek. Kimagasló liftig-hatása mellett pedig segít megőrizni a bőr puhaságát és segít felgyorsítani a sebek gyógyulását is.

A világ egyik legértékesebb és legdrágább olajaként tartják számon, hiszen nemcsak elérhetősége korlátozott, de a feldolgozása sem egyszerű folyamat. Az Energy Magyarország argánolaj kiváló minőségű, hidegen sajtolt olaj, mert csak a bio minőségű olajok képesek kifejteni a legjobb hatást. Az Energy Magyarország argánolaj illata és állaga is utánozhatatlan. Titkos, nemzedékről nemzedékre öröklődő berber technológiával állítják elő, hogy az olaj a legjobb minőséget érje el. Állítólag az argánfa virágából nyert cseppnyi esszencia hozzáadása az egyik titka a tökéletes olajnak. Az Energy Magyarország argánolja nem hagy zsíros érzetet és tökéletesen beszívódik a bőrbe. Használhatjuk az arcon, testen, körmökön és természetesen a hajunkon is. Rendkívüli módon regenerálja, kisimítja és puhítja a bőrünket és hajunkat is. Segít a kisebb ráncok ellen és hihetetlenül ápolja még az érett bőrt is. Miután az argánolaj természetes fényvédőt tartalmaz, egész évben használhatjuk nyugodtan, hogy megóvjuk bőrünket a káros hatásoktól. Fürdővízbe csepegtetve is élvezhetjük jótékony hatását.

Energy mandulaolaj Advent 2023 nyereményjáték nyereményMandulaolaj

Ha a természet ajándékait számba vesszük, a mandulaolaj is kiemelt helyre fog kerülni. Az egyik leggyengédebb olajként tartják számon, amely még a legérzékenyebb bőrre is kiváló hatással van. Nagy mennyiségben tartalmaz bioaktív anyagokat. Puhítja az arcbőrt, nem tömíti el a pórusokat és hatékonyan nyugtatja az irritált bőrt. Száraz, rendkívül érzékeny bőrön és gyermekek bőrérén is alkalmazható. Természetesen az Energy Magyarország Mandulaolaja is bio minőségű, hogy a lehető legjobb minőségben kerülhessen a bőrünkre. A kiváló minőségű mandulaolaj kicsit sűrűbb, mint az argánolaj, Az Energy Magyarország mandulaolaja már az illatával is csábít, hiszen egyedülálló módon, ez az olaj, a mandulafa magjával együtt lepréselt mandulahéjból készül Ez a technológia teszi egyedi luxusolajjá az Energy Magyarország termékét.

A mandulaolaj elsősorban a száraz bőr legjobb barátja. Megnyugtatja az irritált bőrfelületet és meggyógyítja a legérzékenyebb bababőrt is, miközben a pórusokat nem tömíti el. Intenzíven táplálja bőrünket a testünk egész felületén. Bőrünk mellett a körmeinkre is jó hatással van, hiszen táplálja a körömágyat és a körmöt is. Hajpakolásként is kiváló.

Ideális olaj csecsemők számára – fürdetés után felvihető akár az egész testre vagy alkalmazható pelenkakiütés kezelésére, de fürdőolajként az ekcémás bőr ápolására is alkalmas.
Bőrsérülésekre és bőrproblémákra is kiváló megoldás lehet a mandulaolaj -repedezett bőr, narancsbőr, száraz bőr, atópiás ekcéma, pikkelysömör, égési sérülések, forrázások alkalmával is számíthatunk az olaj értékes összetevőire.

BEAUTY ENERGY

Az Energy Magyarország BEAUTY kozmetikai termékeinek alapjául is ezeket a csodás olajokat választották, ezért azt javasoljuk, hogy használja együtt ezeket a termékeket.

Argánolajat a RENOVE krémek mindegyike és a VISAGE SERUM is tartalmaz. A mandulaolaj ugyancsak megtalálható valamennyi BEAUTY krémben, amelyeknek lágy és megfelelően sűrű állagot biztosít. Éppen ezért bármelyik BEAUTY krémbe csepegtethetünk argán- vagy mandulaolajat, hiszen ezzel fokozzuk a krémek hatékonyságát.

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top