nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

FEDUA: Milánó, Dubai és London után már Magyarországon is

Mostantól már Magyarországon is elérheted az olasz FEDUA kéz- és lábápoló prémium márkát, mely egyesíti az egészséges, vegán és fenntartható szépségápolás világát. A FEDUA termékek kizárólag a természet ihlette ritka és finom összetevők felhasználásával készülnek, mentesek az egészségre ártalmas vegyi anyagoktól.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Fedua – kézápoló csomag

INNOVÁCIÓ, LUXUS, FENNTARTHATÓSÁG A KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁSBAN

Az olasz márka gyökerei a Botticino városában található híres Colorificio Gonzini festékgyárig nyúlnak vissza. Luca Gonzini a Fedua alapítója a családi festékgyárhoz való tradíció átemeléséként alkotta meg a védjegyükké vált festékes doboz dizájnt. A kéz- és lábápolás mellett, körömápoló termékekből is széles választékot kínál. A FEDUA színes lakkjai hosszantartó gél hatásúak. A magas pigment százaléknak köszönhetően rendkívül fényesek, hosszantartóak és vékony rétegben is tökéletesen fedést biztosítanak. 

Fedua bőrradír Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A FEDUA LAKKOK

A FEDUA lakkok prioritása mindig is az volt, hogy az olasz ruha divat ihlette varászlatos szín választékkal rendelkezzen, szuper vékony rétegben is tartós és fényes maradjon a viselőjének hosszútávon. Tervezésük során állatokon nem tesztelték és összetevőik egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmazzanak. A csomagolása újrahasznosítható, hozzájárulva a fenntarthatósághoz és a környezet védelméhez. A FEDUA hisz abban, hogy a szépségnek nem kell környezeti árat fizetnie.

Fedua Advent 2023 nyereményjáték nyeremény 

MINDENNAPI KÉZÁPOLÁS VAGY ÖREGEDÉS ELLENI HARC A FEDUÁVAL

Fedua Advent 2023 nyereményjáték nyereményA FEDUA nem csupán a mindennapi kézápolásban, hanem az öregedés elleni folyamatokban is felveszi a harcot termékeivel. A természet erejével rendelkező különleges hatóanyagokkal a rendszeres használat során kifinomultságot, ápoltságot sugalló kezeket és lábakat varázsolnak. Mindemellett a FEDUA készítmények egyedülálló élményt nyújtanak, fokozva ezzel a mindennapi szépségápolás élményét.

 

JELLY GOLDEN KOLLEKCIÓ A LUXUS NYÚJTA OTTHONODBAN IS:

A FEDUA kiemelkedő ikonikus termékcsaládja a Jelly Golden kollekció, mely már Dubaitól Londonig számos luxus hotel, pazar spa fürdő és a legjobb szalonok szépségintézményei választották a luxus bőrápolásként. Ez a kollekció a luxust és az innovációt egyesíti, és a FEDUA elkötelezettségét tükrözi a prémium minőségű szépségápolás iránt. A FEDUA szérum, amely arcra és kézfejre is egyaránt használható a mindennapokban, B3 vitamin alapú öregedési és pigment foltgátló sáfrány antioxidáns kivonatokkal dúsítva, értékes szövetségese a szabadgyökök és az öregedés ellen.

A FEDUA a most Magyarországon is elérhető, hozva magával az olasz luxus és minőség szellemiségét. Fedezze fel a termékeiket, és lépjen be az egészséges, vegán és fenntartható szépségápolás világába a Fedua vezetésével. 

Ismerd meg a FEDUA termékeket: www.glowonyou.com

Fedua Advent 2023 nyereményjáték nyereményAdventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top