nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Harry Potter Varázsalmanach

Te is imádod a Harry Pottert? Rokonod, barátod, ismerősöd is nagy rajongó? Akkor meg is van az idei év legjobb karácsonyi ajándékötlete!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Harry Potter Varázsalmanach

Ez pedig nem más, mint a Harry Potter Varázsalmanach, az első hivatalos mágiai kézikönyv J.K. Rowling Harry Potter-sorozatához. Névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog legteljesebb gyűjteménye! Egyben, egy kötetben.

Tanácstalan vagy, hogy hol lehet törpegolymókot kapni? Furdal a kíváncsiság, mit tart Hagrid a zsebeiben? Nem jut eszedbe a begyűjtőbűbáj varázsigéje? Felfedeznéd a Roxfort titkos alagútjait? Vagy csak a kviddics érdekel? Ebben a hihetetlenül gazdagon illusztrált albumban mindent, azaz MINDENT megtalálsz, amit Harry Potter világában ismerni érdemes és lehet.

Harry Potter Varázsalmanach Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Részletes tudást szerezhetsz a szereplőkről, a Roxfortról, a varázsvilág intézményeiről, a varázslényekről, növényekről, varázslatokról, nagy kedvencünkről, Hedvigről… Megtudhatod, hogy pontosan hogyan néznek ki az egyes szereplők ruhái, mi a patrónusuk, vagy hogy mit árulnak a Weasley Varázsvicc Vállalatnál. Olyan összefüggésekre deríthetsz fényt, amikre a könyvsorozat olvasása közben nem feltétlenül figyeltél fel.

Térj vissza Harry Potter mágikus világába, járj be varázslatos helyeket, olvass a varázstörténelem híres alakjairól, tanulj pálcamágiát, találkozz legendás lényekkel, és utána nyugodtan mondhatod: „Csíny letudva!”

Harry Potter Varázsalmanach Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Kiadó: Animus Könyvek

Fordította: Tóth Tamás Boldizsár

Illusztrátorok: Peter Goes, Louise Lockhart, Weitong Mai, Olia Muza, Pham Quang Phuc, Levi Pinfold, Tomislav Tomić

Megvásárolható kedvezménnyel a https://animuscentral.hu/konyv/harry-potter-varazsalmanach oldalon.

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top