nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Játék télen-nyáron!

A Városmajori Szabadtéri Színpad társas élményt kínál karácsonykor is!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

10 000 Ft értékű utalvány a Városmajori Szabadtéri Színpadra

A színház, a nézőtér a kapcsolódások színtere – ünnepi pillanat, mikor az előadás közös élményében eggyé, közönségből közösséggé kovácsolódik kicsi és nagy, idős és fiatal.

A Városmajori Szabadtéri Színpad idei adventi meglepetésével most a téli hidegben szeretnénk megidézni annak az összetartozásnak a melegségét, melyet a Színpad változatos programkínálatával is nyújtunk a nyári szezonban. 

Karácsonyi ajándékkártyáink mellé a Gémklubbal együttműködve kétféle izgalmas társasjátékkal kedveskedünk Nézőinknek, hogy a karácsonykor együtt töltött idő igazán együtt töltött lehessen! 

Mert hát, mi is a közös a színházban és a társasjátékban? Kiosztott szerepek, önfeledt szórakozás, szenvedélyes küzdelem és az élmény, mellyel többek leszünk. A játék mindig része kell, hogy legyen az életünknek – akár a színházjegyünket, akár a legértékesebb lapunkat felmutatva nyerjük meg az estét.

Városmajori Szabadtéri Színpad

Színház, játék, ajándék – örök emlék!

A tízezer forint értékű ajándékkártya megvásárlásával a K20tuk! című, fergeteges hangulatú partijátékban próbálhatják ki magukat a család, amiben kiderül: talán nem is olyan egyszerű elszámolni 20-ig… 

A huszonötezer forint értékű ajándékkártya mellé pedig az Igen? című társasjáték érdekes, beszélgetésindító kérdéseire felelhetnek a játékosok igennel vagy nemmel. És vajon mi lesz a többiek válasza? 

Városmajori Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

ONLINE VÁSÁRLÁS SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL:

Online vásárlásra a www.varosmajoriszinpad.jegy.hu/gift weboldalon van lehetőség november 13 és december 23. között. Az online megvett ajándékkártyákat e-mailben küldjük ki ügyfeleinknek, a hozzájuk tartozó társasjátékok viszont csak és kizárólag a vásárlástól számított második naptól személyesen vehetők át a Gémklub belvárosi üzletében (1092 Budapest, Ráday utca 30.) nyitvatartási időben (hétfő – péntek: 10:00 – 20:00, szombat: 10:00 – 18:00, vasárnap: zárva).

Bővebb információ: https://varosmajoriszinpad.hu/hirek/jatek-telen-nyaron/

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top