nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Karácsonyi vásárok és hangulatos hütték világát idézi a Nespresso idei ünnepi kollekciója

Mindenkinek megvannak a saját trükkjei, hogy ráhangolódjon az ünnepi időszakra.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Nesspresso ajándékcsomag

Vannak, akik amint megpillantják a boltok kirakatában az első karácsonyi dekorációt, már elkezdik tervezgetni az ünnepi menüt, vannak, akiket a hó látványa és a csípős téli levegő hoz lázba, és vannak, akik egy meleg itallal, puha takaróval, és egy karácsonyi filmmel várják az év végi pihenést. 

A Nespresso idei, limitált kiadású téli kávé- és kiegészítőkollekciójával közelebb hozza az Alpok varázslatos téli világát, felidézve a hófödte hegycsúcsok, a fenyőerdők és az ünnepi díszbe öltözött falvak látványát. A fekete és ízesített kávékból álló válogatás tökéletes kísérője lehet a karácsonyi összejöveteleknek és a szilveszteri partiknak egyaránt.

Nespresso Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A kávérajongók idén is többféle ünnepi kávé közül válogathatnak: egy klasszikus dupla espresso, egy karácsonyi meghittséget árasztó karamellás-mandulás ízesített kávé, valamint egy forralt borra emlékeztető, különleges, téli fűszeres ízvilággal kényeztető blend repít minket az adventi vásárok és téli síelések semmihez sem hasonlítható csodavilágába. Az ünnepi kollekció limitált kávékülönlegességei mind az Original és Vertuo rendszer kedvelői számára elérhetőek.

 

Nespresso Vertuo Black Double Espresso 

Koronázzuk meg a hangulatot egy olyan kávékülönlegességgel, amely garantáltan emeli az ünnep hangulatát! A Hondurasból, Ugandából és más termőhelyekről származó Arabica kávék keverékéből álló ünnepi kávét azonban nem csak a karácsonyi ebéd után érdemes fogyasztani: a hétköznap reggelek is varázslatosak lesznek tőle.

Nespresso Vertuo Seasonal Delight Spices 

Ez a szívmelengető kávé a klasszikus forralt bor inspirációjával született, és felidézi a karácsonyi vásárok forgatagát, hangjait és varázsát. A téli különlegességet a fahéj és a szegfűszeg magával ragadó fűszeres, boros íze teszi teljessé. A kísérletező kedvű kávérajongók imádni fogják ezt a megszokottól eltérő aromájú kávét.

Nespresso Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Nespresso Vertuo Frosted Caramel Nuts

Ebbe a kapszulába a Nespresso kávémestereinek a kávé mellett a karácsony meghittségét is sikerült beletölteniük. A lágy Arabica keverék karamellás, mandulás íze olyan ünnepi hangulatot teremt, amelyre megéri egész évben várni. Ez a kapszula tejes receptként elkészítve desszertkávéként is megállja a helyét. 

 

Alpesi sikk ajándékba 

A Nespresso idén a luxus szabadidőruháiról híres francia Fusalp tervezőcsapatával fogott össze, hogy megalkossák az ünnepi kollekciót, így a csomagolásokon és a kiegészítőkön is visszaköszön a márka színvilága és ikonikus gyémántmintája.

A Barista kávékoktélpohár stílusos kísérője lehet az ünnepi alkalmakra készített kávés koktéloknak és mocktailoknak. Szeretteink pedig biztosan örülni fognak az ajándék elegáns, éjkék színű Nomad Travel mug termosznak, amelyben bárhová magukkal vihetik kedvenc kávéjukat.

Karácsonyi vásárok és hangulatos hütték világát idézi a Nespresso idei ünnepi kollekciója

A Nespresso ünnepi limitált kiadású kollekciója elérhető a Nespresso Boutique-okban és a www.nespresso.com oldalon.

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top