nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

A Kultúrbrigád utolsó karácsonya az Átriumban!

Hamarosan itt az év legünnepibb, legmeghittebb időszaka, amikor felértékelődnek a közösen átélt élmények, az együtt töltött percek. Segítünk megpihenni az ünnepi készülődés során, hogy idén még emlékezetesebb legyen az év utolsó hónapja.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

10 000 Ft értékű utalvány az Átrium Színházba

A Kultúrbrigád csapata decemberben sem pihen: a rengeteg izgalmas program mellett az adventi és ünnepi időszak egésze alatt teljes pompában, fényes, ünnepi hangulatban, forralt borral, ízletes süteményekkel és finom italokkal várja közönségét.

Tegyünk együtt maradandó élményeket a fa alá!

Töltse velünk az év végét, ünnepeljük együtt az utolsó karácsonyunkat az Átrium épületében! Ajándékozzon velünk élményt, amelyet nem csupán együtt megélni, de aztán együtt megvitatni is öröm. Mert kultúrát ajándékozni menő.

Átrium Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Ne feledje, a Kultúrbrigád csapatának ez az utolsó decembere az Átriumban, így most van utoljára lehetőség, hogy az Átrium Voucher ajándékutalvánnyal garantálhatja családja és szerettei számára, hogy ne maradjanak le a még nem látott előadásokról, vagy újranézhessék a kedvenceket. 

Az Átrium Voucher ajándékutalvány a Kultúrbrigád saját előadásaira váltható be, a megajándékozottak pedig saját maguk választhatnak a műsoron levő előadások közül. Az ajándékozott feliratkozhat Online előjegyzésünkre, amellyel értesítést kap kedvenc előadása jegyvásárlásának indulásáról, így bebiztosíthatja, hogy arra a produkcióra váltsa be, amelyre a leginkább szeretné. Az Átrium Voucher ajándékutalvány akár személyesen, akár online vásárlás során is beváltható az évad végéig.

Bővebb információ a honlapon elérhető: https://atrium.hu/tartalom/atrium-voucher-ajandekutalvany

Átrium Advent 2023 nyereményjáték nyeremény
 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top