nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Naj Oleari Wonderlook Palette

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Naj Oleari Wonder Look Palette

A Naj Oleari Wonder Look szemhéjpúder paletta 3 variációban, 10 féle színt tartalmaz, amelyek bársonyos textúrájúak, illetve megtalálhatóak matt, csillogó és szatén formában is, egy palettán belül. Egy rendkívül lágy és krémes textúra jellemzi, mind a felvitel és az eldolgozás tekintetében magas minőséget nyújt, azonnal megmutatkoznak a gyönyörű árnyalatok alkalmazása során anélkül, hogy porozna. Meglepő tapadása, hosszantartó formulája nem csak egész napra biztosítja a tökéletes megjelenést, de biztosít bennünket arról is, hogy mindig a legjobb formánkat hozhatjuk segítségével.

Naj Oleari Wonder Look palette Advent 2023 nyereményjáték nyereményA clean beauty elvei szerint készített formula bár rövidebb összetevő listával rendelkezik, mégsem tartalmaznak káros összetevőket. Aktív összetevője az argánolaj, amely zsírsavakban, E-vitaminban és egyéb tápanyagokban gazdag. Segítségével ápolja, táplálja és védi a bőrt, segít kisimítani az apróbb ráncokat azáltal, hogy rugalmasabbá teszi a bőrt.

Naj Oleari Wonder Look palette Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top