nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Ajándékötletek a család összes tagjának

Ha karácsony, akkor Pepco!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Pepco ajándékutalvány

Az adventi időszak, a karácsonyra való hangolódás sok izgalmat rejt magában. Próbálunk lecsendesedni, átszellemülni, és ünnepi hangulatba kerülni, hogy ez az időszak valóban meghitt legyen. Szeretnénk családunknak, barátainknak örömet okozni az ajándékokkal, amiket nekik szánunk. Azonban, néha fejtörést okozhat, hogy ki minek örülne a legjobban. 

Ez az időszak nemcsak az ajándék-ötletelésről szól, hanem arról is, hogy otthonunkat ünnepi pompába díszítjük. Egy (vagy sok) égősor, diótörő vagy manó dekoráció, hangulatos gyertyafények és a kedvenc bögrénkből áradó fahéjas-narancsos tea illat – és máris átjár minket a karácsony szelleme. Hát nem csodálatos? 

Az ünnepi kollekcióinkban mindenki megtalálhatja azt, ami tökéletesen beleillik a szeretteinek szánt ajándékcsomagba vagy az otthoni interiőrbe. Az ajándékutalvány segítségével könnyedén beszerezhetjük ezeket.

Mindenkinek szüksége van egy aranyos karácsonyi pulóverre. A család összes tagja megtalálja a magának valót.

Pepco Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Az ünnepi kollekciónk divatosnál divatosabb kincseket rejt, amikre senki se tud nemet mondani.  Továbbá, nem muszáj, hogy egy vagyont költs az ajándékokra. A Pepco-nál akár 1800 Ft alatt is találhatsz megannyi szuper ajándékot.

Pepco Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

karácsonyi konyharuha – 1600 Ft

Pepco Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

palacktartó táska – 450 Ft

A játék kínálatunkban minden gyerkőc kedvencét megtalálhatjuk, fiúknak és lányoknak egyaránt. Mancs Őrjáratból és L.O.L. O.M.G. babálból nem lesz hiány. Sőt, még a kiskedvenceknek is kedveskedhetünk. Így ő sem fognak kimaradni a mókából. 

Az alábbi linken megtekintheted a Játék kollekciónkat »

Nálunk fontos szerepet tölt be a gyermekek támogatása – nem csak ebben az időszakban. Jelenleg 6 jótékonysági szervezettel dolgozunk együtt. A karácsonyi kínálatunkban is nagy szerepet töltenek be a jótékonysági macik. Ha az ajándékutalvány egy részét ennek a macinak a megvásárlására szánod, akkor akár szebbé teheted egy kisgyermek életet is. Nem mellesleg ajándékötletnek is szuper aranyos Maci Úr és Maci Asszony.

A Pepco Csapata mindenkinek nyugodt és meghitt készülődési időszakot kíván, továbbá kellemes karácsonyi ünnepeket!

Pepco Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top