nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

A PlayStation újgenerációs játékrendszerei és ajándékkártyái

Lepd meg szeretteidet idén karácsonykor egyedi játékélménnyel! A PlayStation újgenerációs játékrendszereinek és ajándékkártyáinak köszönhetően fantasztikus alkotásokkal teheted felejthetetlenné az ünnepeket.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

PlayStation játékkódok

PlayStation 5 konzol

A PlayStation 5 egy újgenerációs játékrendszer, amely villámgyors betöltési idővel, immerzív élménnyel, és hihetetlen játékok sorával ragadja magával a játékosokat.

Tapasztald meg a fénysebességű betöltést az ultragyors SSD-vel, a teljesen magával ragadó élményt a kézzel fogható visszajelzéssel, az adaptív ravaszt és a kiváló hangzást, valamint a hihetetlen PlayStation játékok vadonatúj generációját.

PlayStation VR2 

A PlayStation VR2 (PS VR2) egy újgenerációs VR-headset, amely nagyobb jelenlétérzetet tesz lehetővé, kiváló vizuális megjelenítést, új érzékszervi funkciókat, egyszerűsített, egyzsinóros telepítést és úgynevezett inside-out követést kínál. A PS VR2 kihasználja a PlayStation 5 teljesítményét és innovatív funkcióit, hogy a virtuális világokat valóságosnak érezhessék a játékosok.

Playstation Advent 2023 nyereményjáték nyereményDualSense vezeték nélküli vezérlő

A PlayStation 5 számára fejlesztett DualSense vezeték nélküli vezérlő fantasztikus játékélményt nyújt az adaptív ravaszokkal és a haptikus visszajelző technológiával, amely a játékosokat belemeríti a képernyőn zajló akcióba, emellett pedig beépített mikrofonnal és headset-csatlakozóval is rendelkezik. 

Öt, galaxis ihlette színben (Midnight Black, Cosmic Red, Starlight Blue, Galactic Purple és Nova Pink), valamint Gray Camouflage színben is kapható, további színek, például a Volcanic Red és a Cobalt Blue pedig még idén fognak megjelenni.

Marvel’s Spider-Man 2

A Marvel’s Spider-Man játéksorozatból világszerte több mint 33 millió példányt adtak el a PlayStation konzolokon. A 2023. október 20-án PlayStation 5-re megjelenő magyar feliratos Marvel’s Spider-Man 2-ben Peter Parker és Miles Morales visszatérnek a kritikusok által elismert franchise új, izgalmas kalandjába.

Playstation Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

PlayStation Plus tagság

A PlayStation Plus szolgáltatás lenyűgöző könyvtárral rendelkezik, amelyben több száz fantasztikus játék található – a választott csomagtól függően. Ez magában foglalja a Játékkatalógus kínálatot több száz kasszasikerrel, közte az Uncharted: Legacy of Thieves Collectionnel és a magyar feliratos Ratchet & Clank: Rift Aparttal. A Klasszikusok katalógusban a korábbi PlayStation-generációk kedvelt klasszikus játékai találhatók, közkedvelt slágerektől az elfeledett gyöngyszemekig.

PlayStation Store ajándékkártya

Az ajándékkártyákat bármire be lehet váltani a PlayStation Store felületén: játékokra, bővítményekre, PlayStation Plusra és egyebekre.

Nagyszerű ajándék a játékosok számára, hogy böngészhessenek a játékok hatalmas gyűjteményében, és tovább bővíthessék a PlayStation-élményt. Abban az esetben is kiváló lehetőség, ha az ajándékozó nem pontosan tudja, mire vágyik a megajándékozott.

Playstation Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top