nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Q BY DOLCE&GABBANA EAU DE PARFUM

Szenvedély, hatalom, erő: ez a Q by Dolce&Gabbana.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Dolce&Gabbana Q

Egy erőteljes egyéniségből származó energia megduplázódik, ha valaki találkozik egy hasonlóan gondolkodó lélekkel. Az új női illat egy kampánnyal kapcsolódik a K by Dolce&Gabbana illathoz, amely egy páros megállíthatatlan
erejét mutatja be. Dupla energia, dupla erő.

Dolce&Gabbana Q Advent 2023 nyereményjáték nyereményA szenvedélyes és ultranőies, Q by Dolce&Gabbana illatot Daphne Bugey parfümőr készítette, az illat pedig olyan ellenállhatatlanul igéző lett, hogy mindenkit rabul ejt. Hiszen uralkodásának töretlen megvalósításában egy igazán modern királynőnek csakis a méltó párja csavarja el a fejét.

Dolce&Gabbana Q Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A fás-gyümölcsös Eau de Parfum új lehetőségeket csillant fel a jellegzetesen olasz és fanyar szicíliai citrommal kezdve, amely a ragyogó vérnarancs és az izzó jázminszirmok oldalán tárul fel. A friss és addiktív, zamatos citrom között lenyűgöző kontrasztot ad az ellenállhatatlan skarlátvörös cseresznye finom ropogása a szívjegyben. Ezek az egyszerre fanyar és édes jegyek tökéletes kontrasztot alkotnak, míg a krémes heliotróp kiegészíti őket. A parfüm zárása közös vonásokat mutat a K by Dolce&Gabbana illattal, mindkét illat a vibráló cédrusfán alapul. A kifinomult kristálymoha és a lágy pézsma szintén önbizalmat ad, amely emlékezteti ezt a különleges nőt, hogy Ő egy királynő.

Dolce&Gabbana Q Advent 2023 nyereményjáték nyereményA kivételes egyének erejét és a határtalan lehetőségeket ünnepelve a kampány reméli, hogy lángra lobbantja a kreativitást és a gátlástalan önkifejezést, azáltal, hogy arra ösztönzi viselőit, hogy megtalálják azt a személyt, aki a leginkább feltölti őket energiával. Minden király és királynő számára: ez egy felhívás, hogy összefogjatok. Azért, hogy feltöltsétek egymás energiáját és előre törjetek.

Az új K&Q by Dolce&Gabbana kampány egy olyan rettenthetetlen párt mutat be, akik együtt legyőzhetetlenek. Szenvedélytől, ösztöntől fűtve, robbanásszerűen új szintre töltik fel egymás energiáját. A férfi egy király, a nő egy királynő. Királyi illatok pároknak, akik maguk választják meg a sorsukat.

Dolce&Gabbana Q Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top