nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

SHISEIDO WASO Calmellia Multi-Relief SOS balzsam

ÚJ többfunkciós balzsam, amely mindössze 8 gondosan válogatott összetevőből, köztük az értékes japán kaméliamag olajból áll.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

SHISEIDO WASO Calmellia Multi-Relief SOS balzsam

A WASO Calmellia Multi Relief SOS balzsam vízmentes formulája mindössze 8 összetevőt tartalmaz. Ebből 4 értékes növényi olaj egy védőpajzsot képez a bőr felszínén. A hatóanyagok nagyon hasonlóak a bőr nedvességtartalmát és barrier funkcióját fenntartó, a bőrben természetesen jelenlévő alkotóelemekhez, ezért ez a növényi olajpajzs a bőrön egy biomimetikus védőrétegként működik, ugyanúgy, ahogyan az egészséges bőr természetes lipid rétege.

SHISEIDO WASO Calmellia Multi-Relief SOS balzsam Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Intenzív hidratálást és táplálást biztosít, enyhíti a szárazságot, helyreállítja a sérült bőrt.  Azonnali segítségként alkalmazható arcra, hajra, testre is, és bárhová magaddal tudod vinni, így bármikor használhatod. A környezettudatosság jegyében csomagolása alumínium tégely. Minden bőrtípus számára ajánljuk. Vegán formula.

SHISEIDO WASO Calmellia Multi-Relief SOS balzsam Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

 

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top