nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Clarins Lip Comfort Olaj

Fedezd fel legkedveltebb ajaktermékünket, a Clarins ikonikus ajakápoló szájfényolaját!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Clarins Lip Comfort Olaj

Természetes szín és tükörfény hatás, ultrakönnyű formula, amely nem ragad.

2022-ben a Clarins egy megújult változatát mutatta be emblematikus szájfényolajának, amely jobban igazodik a nők elvárásaihoz. Nem köt kompromisszumot: fényes, tápláló és komfortérzetet nyújt az ajkaknak.

A Lip Comfort Oil egyedi olajok koktélja, amely valódi hidratálást biztosít az ajkaknak, táplálja és védi.
Az összetevők 93%-a természetes eredetű és 98% -a valódi ajakápolást nyújt. Organikus jojoba, mogyoró és az új “sztár” összetevő, az organikus vadrózsa olaj amellett, hogy táplálást és komfort-érzetet nyújt segít megerősíteni a bőr védekezőképességét, védi az ajkakat a káros, külső hatásoktól. Az ajkak azonnal puhábbak, hidratáltak hosszú időn át. 

Mi a titka a még szebb ajkaknak?

Használd 01-es árnyalatú Lip Comfort Olajat és hagyd fent éjszakára, olyan, mint egy kis maszk az ajkaknak!

EREDMÉNY: az ajkaid megújultak, tápláltak, puhábbak és visszanyerik természetes állapotukat…  mintha bevonták volna egy ajakápolóval.

A Clarins Laboratóriumok mindig törekednek a fejlődésre. A Lip Comfort Oil gazdag textúrájúak, könnyű és nem ragadós állagúak. Vékony védőbevonatot képeznek, mely megnyugtatja az ajkakat és teljesen láthatatlannak érződik a felvitelt követően. Puha applikátora tökéletesen illeszkedik az ajkakra és pont a megfelelő mennyiséget viszi fel. A felhelyezés gyors és precíz, bárhol, bármikor.

Meglepő és ellenállhatatlan!

 

Clarins Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A növényi olajok minden ereje egy szájfényolajban, ami ápolja az ajkat és kiemeli szépségét. Szuper tápláló ajakápoló három növényi olajjal dúsítva, hogy hidratálja, táplálja és láthatóan teltebbé tegye az ajkakat, miközben magas fénnyel és ragyogó színnel rendelkező védőpajzsot biztosít. Igazi forradalmi formula 93%-ban természetes összetevőkkel.

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top