nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

MERCEDES-BENZ LAND, SEA, AIR

A Mercedes-Benz Sea a Mercedes-Benz illat trilógia legkedveltebb illata, mely a hullám frissítő érzését idézi, az éltető, zöld ibolya leveleket az erőteljes mandarin és tengeri moszat jegy élénkíti.

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Mercedes-Benz illat trilógia

A legújabb Mercedes-Benz illat trilógia 

Az új eau de parfum  illat trilógia a Mercedes-Benz legendájának, a háromágú csillagnak a szívéből merít ihletet, és szimbolizálja a „földön, tengeren vagy levegőben” trilógiát.

A francia Anne Flipo parfümmester által megalkotott MERCEDES-BENZ LAND, SEA, AIR egy közös alap körül egyesül, és minden elem saját, különálló illatuniverzummá bővül.

A trilógia tisztelgés a rétegezés előtt: végtelenül személyre szabható, a trió hordható külön-külön, harmonikus egyensúlyban, vagy saját kívánt kombinációban. Ez egy egyszerű koncepció, rendkívüli eredményekkel.  

Mercedes-Benz Land Sea Air Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Az ikonikus trilógiában szereplő három illat mindegyike virágos, fás pacsulira épül. Mindazonáltal mindegyiknek megvan a maga egyedi illatazonossága, köszönhetően a hangsúlyos egyedi jegyeknek.

Az illatok rétegezésével a triót számtalan módon felfedezheti – önmagában, párban vagy együtt. Mindössze három látványos illatból hét egyedi kombinációt készíthet, amelyek mindegyike a maga egyediségét idézi.

Mercedes-Benz Land Sea Air Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A minden kombináció alappilléreként szolgáló LAND a pacsuli meleg, fás jegyeit ötvözi a kakaóhéj és a tonkabab addiktív rohamával. A kámforos rozmaring frissességet kínál, amelyet a muskátli rózsás szikrázása és a fenyőbalzsam ropogós ereje tesz teljessé.

Mercedes-Benz Land Sea Air Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

A SEA a partra csapódó hullám üdítő érzetét idézi, a magasan zöldellő ibolyaleveleket élénk és gyümölcsös mandarin élénkíti tengeri hatást keltve, amelyet az alga sós, bőrszerű fordulata tovább erősít.

Mercedes-Benz Land Sea Air Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Végül, az AIR egy szikrázó invitálás, hogy felszabadítsa elméjét a hűsítő, gyógynövényes üröm olaj és az angyalgyökér dekadens alapjegyeinek találkozásával, valamint a keserűnarancs finom virágos jegyeivel, csillogó magasságokba emelve a citrusokkal és a ragyogó kurkumalevéllel. 

Mercedes-Benz Land Sea Air Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top