nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

Nuxe Super Serum

A bőr úgy viselkedik, mintha 10 évvel fiatalabb lenne! Szuper hatékony természetes technológia, már 50 ml-s verzióban is!

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

Nuxe Szuper Szérum

Kényeztesd a bőröd a Nuxe intenzív öregedésgátló innovációjával, mely tökéletes kiegészítője lesz a mindennapi szépségrutinodnak! 

A bőr úgy viselkedik, mintha 10 évvel fiatalabb lenne (In vitro teszt). A NUXE növényi olajok és öregedésgátló bőrápolók terén szerzett tapasztalatainak ötvözésével készült a szérum, mely természetes eredetű hialuronsavat tartalmaz, illetve több ezer frakcionált növényi olajat tartalmazó mikro-gömböcskét. Serkenti a bőr fiatalságmegőrző mechanizmusait a rendkívüli bőrfiatalító hatás érdekében.

Nuxe Super Serum Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Egy ellenállhatatlan termék

Egy olyan egyedülálló szérum, mely minden bőrtípusnak hatékony, 360 °-os korrekciót biztosít: ráncok, megereszkedett bőr, sötét foltok. Igazi természetes és hatékony szupererő! A termék bázisát a hialuronsav és niacinamid adja, melyben több ezer frakcionált növényi olajjal teli mikrogömböcske található. Ezek a gömböcskék aranyló gyöngyökként olvadnak szét bőrrel érintkezve és juttatják el a hatóanyagot a bőrünk mélyebb rétegeibe. Különleges textúráját a könnyed, friss növényi illat teszi még ellenállhatatlanabbá! Ez a szuper formula már 50 ml-s verzióban is elérhető, amely kifejezetten kedvez azoknak, akik már Super Serum rajongók.

Reggel és este egy fél pipettányi szérumot masszírozz gyengéden a bőrödbe, majd egészítsd ki a rutint további Nuxe ránctalanító kedvenceiddel!

Nuxe Super Serum Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top