nlc.hu
Advent nyereményjáték

nlc advent 2023 nyereményjáték

KEVIN.MURPHY HYDRATE ajándékcsomag

Adventi játékunkon a következő ajándékot nyerheted meg:

KEVIN.MURPHY HYDRATE ajándékcsomag

Professzionális hajformázók a KEVIN.MURPHY-től

A téli időszak és a gyors reggeli készülődés Jolly Joker termékei a texturáló sprayk. Miért is imádni valók? Mert tartást és textúrát adnak pár fújással, így igazán gyorsan érhetünk el velük látványos változásokat. Ami valljuk be, jól jön, ha gyorsan szeretnél elkészülni és már csak pár perc maradt a hajra, nincs idő beszárítani vagy sütni. Ráadásul akkor is kell egy tűzoltó megoldás, ha a sapka elnyomja a hajad és gyorsan rendbe kellene szedni tincseidet. Szerencsére évek óta hódít a természetes hatású, undone trend, így nem kell túlgondolni ezt a problémakört sem. Ilyenkor jól jön, ha van nálad egy texturáló formázó termék.

KEVIN.MURPHY Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

3 must have professzionális hajformázó a KEVIN.MURPHY-től:

BEDROOM.HAIR                    „I woke up like this” nagymestere. Könnyed rugalmas tartást és fényt biztosító hajspray kócos, szexi, élettel teli hajakhoz.

DOO.OVER                             Tartást és volument ad a megjelenésedhez. Egyesíti egy száraz sampon és egy hajlakk minden előnyös tulajdonságát.

FRESH.HAIR                           Száraz sampon, ami testességet és textúrát ad a hajnak. Illatmentesít és eltávolítja a felesleges olajokat.

HYDRATE Advent nyereményjáték 2023 nyeremény

Az utolsó simításokhoz tervezett professzionális formázó sprayk használatakor egyetlen dologra kell ügyelned, hogy minden használatkor, mindig jól fel kell rázni őket. Szabadon kombinálhatok fegyvertárad az elvárt hatás szerint. A lakkokkal ellentétben, szekciónként vidd fel a hajra, és bátran használd ujjaid a formázáshoz.

KEVIN.MURPHY Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Ha karácsonyi ajándékot keresel és biztosra akarsz menni, akkor válaszd a KEVIN.MURPHY HYDRATE csomagot. A tápláló shea vaj, a kakadu szilva és az orchidea kivonat segít a nedvesség megőrzésében a sima és egészséges hajért. A bőrápolás technológiáit alkalmazó termékek igazi szomjoltók a hajnak, és tudjuk a hidratálásból sosem elég.

Minden hajtípus számára megfelelő választás a C vitaminban és antioxidánsokban gazdag HYDRATE-ME sampon és balzsam, ami mellett ajándékba érkezik a BEDROOM.HAIR formázó. Ismerd meg a termékcsalád többi tagját is:

https://shop.kevinmurphy.hu/elvart-hatas-szerint/hydrate

KEVIN.MURPHY Advent 2023 nyereményjáték nyeremény

Adventi nyereményjáték

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top