Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Legyen ez a karácsony minden eddiginél varázslatosabb!

Megkezdődött a visszaszámlálás, amikor már tényleg csak pár hét választ el minket az év egyik legszebb időszakától: a családdal és barátokkal töltött meghitt perceket, a hosszúra nyúló ünnepi lakomákat és a meleg fényektől ragyogó hosszú estéket jelentő karácsonytól.

Adventi játékunkban 10 000 Ft értékű Butlers ajándékutalványt nyerhetsz!

Ahhoz, hogy az évnek ez az utolsó időszaka igazán varázslatos hangulatban teljen, számos inspirációt és ötletet meríthetünk a BUTLERS karácsonyi összeállításaiból: az igazi  klasszikusoktól a modern stílusokig a BUTLERS idén is tele van ötletekkel, hogy elhozza otthonodba a minden eddiginél varázslatosabb karácsonyi hangulatot!

Klasszikus karácsony

Gyermekkorunk legszebb ünnepi emlékei köszönnek vissza ebben a hagyományos karácsonyi összeállításban, melyben a klasszikus zöld és piros színek, a természetes lenvászon és fa tapintása mind-mind a régi karácsonyok színeit és illatait idézik.

Klasszikus Karácsony Butlers advent

Arany ragyogás

Az arany megunhatatlan ragyogásával az asztaltól a mécsestartókon át egészen a karácsonyfáig könnyedén ünnepi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba.

Arany karácsony Butlers advent

Ezüst elegancia

Legyen szó klasszikus vagy modern stílusról, az ezüst mindennek jól áll – különösen

karácsonykor. Varázsolj hűvösen csillogó, jeges mesevilágot az ünnepi asztalra és a karácsonyfára és élvezd az elegancia varázsát!

Ezüst Karácsony Butlers advent

Art deco karácsony

Merész és pimaszul feminin: ebben az összeállításban az art deco érzéki világa karakteres színekkel, geometrikus formákkal és egy csipetnyi arany csillogással éled újjá az ünnepekre.

Art deco Butlers advent

Pasztell karácsony

A pasztell árnyalatok évek óta megunhatatlan kedvencek, amiket karácsonykor sem kell nélkülöznünk. Vegyítsd a selymes árnyalatokat feketével, fával és fehérrel és már kész is a skandináv karácsonyi hangulat!

Pasztell karácsony Butlers advent

Rusztikus karácsony

Imádod a telet és a hütték meghitt hangulatát? Akkor ez az összeállítás csak neked szól: varázsold otthonodba a természetes hatású, kopottas eleganciát fa kiegészítőkkel, matt felületekkel és meleg színekkel!

Rusztikus karácsony Butlers advent

További inspirációt itt találsz

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top