Programok

Adományozz karácsonyi ajándékot nehéz sorsú gyerekeknek!

Segíts velünk, mert mindenki megérdemli a békés, boldog karácsonyt.

Közel két hónappal ezelőtt mutattuk be nektek a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Gimnázium tanulóit, tanárat. Olyan gyerekek járnak ide, akik az intézmény falai között azt érezhetik: ők a legfontosabbak.

Uzsorások, agresszív környezet elől menekülők, börtönviselt, vagy csak bejelentett lakással nem rendelkező szülők gyermekei ők, akik számára szeretnénk most még szebbé varázsolni a karácsonyt.

Ezért kérjük a segítségeteket. Elhatároztuk, hogy idén nemcsak az olvasóinknak próbálunk örömet szerezni az Advent oldalon található cikkeinkkel, hanem adományokat gyűjtünk a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Gimnázium tanulói számára.

  • Kiknek gyűjtünk? Célunk, hogy az iskola 44 ovisának (3–7 évesek) és 45 alsó tagozatos kisdiákjának (7–11 évesek) “cipősdoboz”-ajándékokat vigyünk, a ti segítségetekkel.
  • Mit lehet ajándékozni? Jó állapotú használt vagy új játékot, édességet, ruhaneműt, ami belefér egy cipősdobozba. Romlandó dolgot ne tegyél a csomagba!
  • Hogyan kell csomagolni? Tetszés szerint csomagolhatod a teli cipősdobozt, majd a tetejére írd rá, hogy hány éves gyermeknek készült, illetve kisfiúnak vagy kislánynak szánod.
  • Hogyan lehet eljuttatni a “dobozomat”? Az ajándékokat a Nők Lapja Café szerkesztőinek adhatod oda személyesen 2014. december 15-én, 16:00 és 20:00 között a kiadó épületében (Central Médiacsoport, 1037 Budapest Motevideo utca 9.) Ha nem tudod ekkor behozni az ajándékodat, akkor előtte munkaidőben bármikor beugorhatsz vele ugyanide, a recepción keresd “az NLC-s csajokat”.
  • Postán elküldhetem a csomagot? Igen. Cím: Central Médiacsoport – NŐK LAPJA CAFÉ SZERKESZTŐSÉGE, 1037 Budapest Motevideo utca 9.
  • Hogyan kapják meg a gyerekek az ajándékokat? Az adományokat a NLC csapata szállítja ki az iskolába, néhány nappal karácsony előtt.
  • Hová lehet írni, ha kérdésem van? Ide várjuk a kérdéseket: nlcafe@centralmediacsoport.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top