Programok

10 műsor – mit adnak a tévében karácsonykor?

10 műsor, ami legalább nyomokban tartalmaz némi ünnepi hangulatot. De mindenki megnyugodhat, mert lesznek sorozatmaratonok, mesék az ünnepek alatt, sőt lövöldözős film is. December 24-én pedig akár a Titanicot is nézhetjük. Mennyire ünnepi!...

Reszkessetek, betörők!
Mikor? December 24-én 20:25-kor
Hol? RTL Klub
Kolosi Péter jóvátette egy évvel korábbi hibáját, és egy zseniális kampányvideóban bejelentette, hogy idén újra lesz Reszkessetek, betörők! karácsonykor. Egyébként mindhárom részt levetítik, de mi csak az elsőt imádjuk.

Igazából szerelem
Mikor? December 24-én 16:20-kor
Hol? Viasat3
Volt izgalom a szerkesztőségben, amikor már nyolc csatorna karácsonyi ajánlatát is végignéztük, de még mindig nem találtuk az Igazából szerelmet. Aztán a Viasat3 délutáni kínálatában végre megláttuk. A történetet senkinek nem kell bemutatni. Akinek mégis:

Sissi
Mikor? December 24-én 14:00-kor
Hol? AXN White
A Sissi épp annyira részese a karácsonyi tévéműsoroknak, mint a Büszkeség és balítélet, az Igazából szerelem és a Reszkessetek, betörők!. Valahol mindig megy. Minket pedig leköt.

A család kicsi kincse
Mikor? December 24-én 20.50
Hol? FOX
Nem kifejezetten karácsonyi film, de ha szeretetről, összetartozásról és igazi családról van szó, akkor ezt a filmet nehéz überelni. Egy dundi, szemüveges kislány útra kell a családjával – köztük a pilótának készülő, némasági fogadalmat tett bátyjával, az őrült versenyző, de örök lúzer apjával és a meleg professzor nagybácsijával –, hogy részt vegyen egy amolyan flancos  gyerekszépségversenyen…

Az öt legenda
Mikor? December 24-én 07:40
Hol? HBO
Reggel a gyerekek már nagyon karácsonyi hangulatba kerülnek, miközben mi, felnőttek még vagy dolgozunk, vagy rohangálunk mákért a boltba. Az öt legenda az egyik legjobb karácsonyi mese, tuti leköti a gyerekeket Dér Jankó kalandja.

Kiskarácsony mindenáron
Mikor? December 25-én 14:20-kor
Hol? RTL Klub
Ha mindig is szerettél volna betekinteni egy olyan ember életébe, akinek az az életcélja, hogy karácsonykor több ezer izzóval világítsa ki a házát, akkor ez a te filmed. Főszerepben Danny DeVito, Matthew Broderick, Kristin Davis és Kristin Chenoweth.

A nagy nap
Mikor? December 25-én 21:00-kor
Hol? Cool
Nem karácsony, hanem esküvő, de akkor is ünnepi, és mi imádjuk. A rég elvált Don (Robert De Niro) és Ellie Griffin (Diane Keaton) kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro (Ben Barnes) esküvőjén, hogy a fiú rendkívül vallásos, vér szerinti anyja elégedett legyen. Don lobbanékony párja, a mellőzött Bebe (Susan Sarandon) persze nem nézi tétlenül az eseményeket, ráadásul Grace (Katherine Heigl) sincs oda apja dolgaiért. Végleg elszabadul a pokol, amikor az ara családja is megérkezik.

Tapló Télapó
Mikor? December 26-án 21:20-kor
Hol? Universal Channel
Willie minden évben áruházi Mikulásnak öltözik. A piros köpeny alatt azonban valójában egy kasszafúró bújik meg, aki mindig karácsony estére időzíti a nagy fogását. Amikor a vásárlók hazamennek a bevásárlóközpontból, a Mikulás és bűntársa, a találékony és ügyes Manó – a törpe növésű Marcus – feltörik az áruház széfjét, és odébb állnak a zsákmánnyal. A Mikulás és társa ez évi akcióját azonban veszély fenyegeti az idegesítő üzletvezető, a bolti detektív, a szexis Mikulás-rajongó és az ártatlan, de szándékaiban eltökélt nyolcéves kissrác személyében.

 

Szilveszteri durranások
Mikor? December 31-én 20:30-kor
Hol? FOX
1982-t írunk, amikor a hét jó barát az együtt töltött főiskolai évek után lediplomázik a cambridge-i egyetemen. Tíz évvel később, egyikük (Peter) édesapja meghal, és a fiú örökli a családi birtokot. Ide hívja meg  egykori barátait, és arra kéri őket, hogy szilveszterezzenek újra együtt. De vajon kivel mi történt az elmúlt 10 évben? És milyen titkokat őriz Peter?

Másnaposok 3.
Mikor? December 31-én 22:25-kor
Hol? HBO
Na jó. Ebben semmi ünnepi hangulat nincs, de akik otthon szeretnek szilveszterezni, és viszonylag jó, új filmet keresnek az év utolsó napjára, azok kapcsoljanak a Farkasfalka utolsó kalandjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top