nlc.hu
Programok
December 4-én nyit a Mikulásgyár

December 4-én nyit a Mikulásgyár

Már fogadja a Mikulásgyár az idei felajánlásokat, kapuit pedig a megszokott helyen december 4-én nyitja. Részletek és a legfontosabb tudnivalók cikkünkben.

December 4-én, megszokott helyén, Budapesten a Műcsarnok mellett, az Ötvenhatosok terén felállított hatalmas sátorban ismét megnyitja kapuit a Mikulásgyár. A rendezvény 2015. december 20-ig mindennap 9–21 óra között változatos programokkal is várja a látogatókat, az adományozókat.

Gyűjtőpontokat már október közepétől kialakítottak, így a Mikulásgyárnak szánt felajánlásokat az ország valamennyi plázájában és postahivatalaiban is leadhatod.

December 4-én nyit a Mikulásgyár

Több százezer családot ajándékoz meg a Mikulásgyár

A több mint tízéves múltra visszatekintő rendezvény célja, hogy évről évre egyre több mélyszegénységben élő családot ajándékozzon meg karácsonykor. Az elmúlt évben minden korábbi rekordot megdöntött a Mikulásgyár, hiszen soha ennyi felajánlás nem érkezett hozzájuk, és soha ennyi rászorulónak nem tudtak még segíteni. 2014-ben közel 350 ezer családnak tették szebbé a karácsonyát.

2015-ben ismét változatos programokkal egybekötve várja a Mikulásgyár az adományozók felajánlásait, hogy idén még több családnak segíthessenek.

Varázsold szebbé a karácsonyt az NLCaféval – az SOS Gyermekfalvak lakóinak gyűjtünk

Fotó: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top