Programok

3 szuper karácsonyi mese nemcsak gyerekeknek

A kicsiket talán semmi sem viseli meg jobban, mint a karácsonyi ajándékosztás előtti hosszú várakozással teli órák. Ilyenkor jöhetnek a karácsonyi mesék, amelyek pillanatok alatt lekötik a gyerekek figyelmét, és máris gyorsabban telik az idő. Szóval, ha nagyon unatkoznának, vessétek be a karácsonyi mesék-trükköt. Három csodaszép történetet gyűjtöttünk ehhez, és nemcsak a gyerekeknek ajánljuk. Közös családi programnak is ideális.

Karácsonyi mesék – Madagaszkár karácsony

Ha imádtátok a Madagaszkár-meséket, akkor ezt a különleges karácsonyi rajzfilmet is imádni fogjátok. Igaz, nem túl hosszú, de annál többször lehet újra és újra megnézni, akár már adventkor is ezt a mesét.

Karácsonyi mesék – Kilenc kutya karácsonya

Kutyák karácsonyra? Mi sem lehet izgalmasabb és szebb ajándék. Kutyabarátoknak kihagyhatatlan történet. Hogy minden gyerek imádni fogja és újra és újra meg szeretné majd nézni ezt a mesét is, abban egészen biztosak vagyunk. Vajon hogyan alakul kilenc kutya karácsonya? Íme, nézzétek meg máris.

Karácsonyi mesék – Rudolf, a rénszarvas

Miről is szólhatna ez a mese? Karácsonyról, Rudolfról, a rénszarvasról, Télapóról, meglepetésekről, és sok-sok ajándékról. Imádni fogják, és nemcsak a gyerekek. Ezzel a mesével igazán egyszerű lesz a karácsonyra hangolódni, de a karácsonyi várakozás nehezebb pillanatait is azonnal elfedteti.

Még több karácsonyi és adventi mese az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top