Tuti Tippek

Találd meg az őrangyalod!

A kapcsolatfelvétel előfeltétele, hogy el merjük képzelni, létezik egy saját angyalunk, aki egész életünkben ránk vigyáz. Az ő fő feladata, szent küldetése és legfontosabb teendője, hogy segítsen minket az élet rögös útján.

Csendben, türelmesen és végtelen szeretettel kísér minket.
Nem tolakszik a tudatunkba, de alig várja, hogy felvegyük vele a kapcsolatot. Neki már az is megtiszteltetés, hogy szolgálhat minket, de az igazi öröm számára, ha felvesszük vele a kapcsolatot.

Út a személyes őrangyalodig

Az angyalok finomabb, magasabb frekvencián létező intelligens lények. Tiszta energiából vannak, amely ritkán válik az emberi szem számára láthatóvá – bár ha ők akarják, akkor ez lehetséges. Vagy akkor is sikerül, ha mi, emberek képesek vagyunk a saját rezgésszintünket annyira megemelni, hogy az ő rezgésük közelébe jussunk.

Ez az egész hasonlóan működik, mint a rádiófrekvencia: ahhoz, hogy egy rádió műsorát venni tudjuk a rádiókészülékünkön, arra a hullámhosszra kell tekernünk a kereső gombját. Vagyis személyes őrangyalunk megtalálásához feljebb kell tekernünk a saját rezgésszintünk „gombját”.
Szerencsére mindannyiunk személyes őrangyala azon a szinten áll, amely nekünk a legmegfelelőbb. Vagyis az égi hierarchiában ott állnak, ahol mi az emberek közötti spirituális hierarchiában. Ez azért megnyugtató, mert a segítségük ezáltal „testhezálló”. És így a kapcsolatfelvétel is könnyebb.  

Ehhez két alapvető hozzáállás szükségeltetik: a Szeretet és a Hit.

Hittel és szeretettel

Az előbbi nem nehéz, ha belegondolunk, hogy őrangyalunk születésünk óta mennyit fáradozott már értünk. Mennyi nehéz helyzeten túljutottunk, mennyi öröm ért minket az eltelt évek során. Akár felidézhetünk balesetveszélyes vagy halálközeli helyzeteket, amikor valami „csoda” történt, és megúsztuk, vagy lehetett volna sokkal rosszabb a történet vége. A csoda maga az őrangyalunk!!! Ha ezt végiggondoljuk, máris Szeretet fogja elönteni szívünket iránta. És természetesen hála…

A Hit kicsit nehezebb. Vannak, akik úgy élnek, hogy „hiszem, ha látom”. Ezzel nincs semmi baj. Csak sokszor nem a szemünkkel érzékelhetjük ezeket a finom rezgéseket, hanem más érzékszervünkkel: például hallhatjuk őket, érezhetünk meleget, szellőt vagy akár illatot is. Természetesen a legtöbben azt tudjuk „bizonyítéknak” elfogadni, amit látunk. Pedig gyakran „a szemünknek sem hiszünk”! Hát akkor mi a teendő, ha nem tudunk vagy nem merünk hinni? A válasz: elég, ha elfogadjuk, hogy létezhet őrangyalunk, vagyis hogy „talán nekem is van”. Miért ne lenne?!

Jó tanács: „Ha nem tudsz hinni, akkor bízzál!”

A kapcsolatfelvétel az őrangyalunkkal nem játék, de bárki kipróbálhatja, ha szeretne meggyőződni a létezéséről, és szeretné személyesen kifejezni háláját. Sikeres kapcsolatfelvétel után direktben kérhetünk, vagy közvetlenebbül tehetjük fel kérdésünket. Akár választ is kaphatunk valamilyen formában.

Kérni kell, és megadatik

A kapcsolatfelvétel módjának ismertetése előtt még egy érdekes dolgot kell átgondolnunk: eddig is használtuk védőangyalunk segítségét, de lehet, hogy nem tudtunk róla, hogy épp ezt tesszük. Sokszor, amikor imádkozunk, nem közvetlenül a Teremtőhöz fordulunk, hanem saját személyes angyalunkhoz. Imádkozni annyit jelent, hogy olyan magasabb segítséghez fordulunk, amelynek nemcsak módjában áll segíteni, de olyan összefüggések birtokában is van, amelyek a sorsunk alakulásával, a jövőnkkel vannak kapcsolatban. Vagyis nálunk jobban tudják az égiek, hogy mi a legjobb számunkra. Sokszor nem szó szerint teljesítik a kívánságunkat, hanem olyan – akár sokkal kedvezőbb – helyzetet teremtenek, amelynek végeredménye közelebb visz minket sorsunk beteljesüléséhez.

Mit is jelent ez? Azt, hogy nem szabad méltatlankodnunk, ha nem az teljesül, amit kértünk. Bízhatunk benne, hogy a lehető legjobb dolog fog kisülni a végére!!!

Imádkozni annyit jelent, hogy az ember az isteni vonzás áramlatába belesimul, ami annyi energiát ad neki, amely elég a gondjainak megoldásához, és amely előreviszi az úton. Amikor imádkozunk, gyakran előfordul, hogy személyes őrangyalunk intézkedik érdekünkben.

Az égiek között szigorú hierarchia van. Intelligens lényekről lévén szó, ők pontosan tudják, mi tartozhat, mi tartozik az ő hatáskörükbe, és mi az, amit a magasabb szinten lévő segítők tudnak megoldani.
Ezért bátran fordulhatunk hozzájuk segítségért apróbb és nagyobb problémáinkkal. Hisz ők majd eldöntik, hogy egyrészt teljesíthető-e a kérésünk, másrészt hogy ki az, aki azt teljesítheti.

Könyörgéssel csak vészhelyzetben forduljunk védőangyalunkhoz. Panaszkodni is lehet. Legrosszabb esetben még alkudozni is. Amit nem szabad: követelőzni és fenyegetőzni!

A kapcsolatfelvétel előkészítése:

  • Ne igyunk alkoholt előző nap és aznap sem!
  • Szánjunk elegendő időt a kapcsolatfelvételre!
  • Tegyük szertartássá az alkalmat! (Fehér gyertya, füstölő, csend, nyugalom.)
  • Gyakoroljunk kitartóan! (Ritkán sikerül elsőre a kapcsolatfelvétel.)
  • Gondoskodjunk arról, hogy ne zavarjon meg minket senki és semmi! (Telefon kikapcsol,  ajtó bezár, egyedüllét biztosítása stb.)
  • Fogalmazzuk meg, mi a célja a kapcsolatfelvételnek: meggyőződés, erősebb hit, közvetlenebb segítségkérés, hála kifejezése stb. De semmi esetre sem csak a kíváncsiság!

A kapcsolatfelvétel menete:

  • Lassan, mélyen lélegezzünk! Hunyjuk be a szemünket!
  • Gondoljuk végig, hogy milyen céllal vesszük fel a kapcsolatot az őrangyalunkkal!
  • Lazítsuk el sorban minden izmunkat! Kezdhetjük lentről felfelé vagy fentről lefelé. Minden izmunkat feszítsük meg, majd lazítsuk el! Képzeljük el izmainkat úgy, mint egy rugót: húzzuk szét, majd engedjük ellazulni!
  • Kellő időt töltsünk ebben az ellazult állapotban, ahol a tudatunk kiüresedik, és megnyílik a magasabb világok felé. Ilyenkor végtelen nyugalmat, derűt és kellemes várakozást érezhetünk.
  • Gondolatban vagy hangosan (de továbbra is csukott szemmel) szólítsuk meg őrangyalunkat: „Köszöntelek, őrangyalom! Tisztelettel és szeretettel kérlek, adj jelet nekem létezésedről! Mivel belelátsz a gondolataimba, tudhatod, hogy vannak bennem kétségek és egy kis félelem. De tudom és hiszem, hogy bizalommal fordulhatok hozzád. Kérlek, azon a módon jelenj meg nekem, ami az én befogadóképességemnek a legmegfelelőbb!”
  • Most hagyjuk, hogy hang-, fény- vagy bármilyen jelenség történjen!
  • Ha nem történik semmi, akkor gondoljuk, vagy hangosan mondjuk ki: „Türelemmel várom, hogy legközelebb sikerüljön a kapcsolatfelvétel. Tudom, hogy kellő kitartással és bizakodással elérem célomat. Köszönöm, hogy a továbbiakban is segítesz engem a kapcsolatfelvételben és bármi más ügyemben is.”
  • Ha sikerült, akkor: „Köszönöm, őrangyalom, hogy megtiszteltél azzal, hogy megjelentél nekem. Hálás vagyok minden eddigi segítségedért. Kérlek, a jövőben is vezess engem!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top