Tuti Tippek

Az igazán fehér fog nem csak álom

Mindenki gyönyörű, ragyogó mosolyra vágyik - ez nem csak önbizalmat, de megnyerő fellépést is biztosít. Sokan nem szeretnek mosolyogni, mivel fogaik elszíneződtek. Ez a fejezet a fogfehérítés típusait, a fogfehérítő vegyszereket, és a legjobb természetes fogfehérítő módszereket tekinti át.

Kezdjük egy alapos fogmosással!

A fogkrém dörzsölő anyagai elősegítik a fogkefe lepedékeltávolító hatását, ezenkívül a fogkrémmel fogszuvasodást gátló fluoridokat és más ínygyulladást, illetve fogkőképződést, gátló hatóanyagokat juttathatunk a szájüregbe. A fogkrém habzó anyagai is elősegítik a lepedék és ételmaradékok feloldását és eltávolítását.

Az úgynevezett fehérítő fogkrémek speciális abrazív részecskék segítségével segítenek visszanyerni a fogak természetes fehérségét és akadályozzák az étkezés, valamint a tea- és kávéfogyasztás okozta újabb elszíneződések kialakulását.

Az alapos fogmosás és fogselymezés után a megfelelő hatóanyagú szájvizek használata is hozzájárulhat a fogszuvasodás, ínygyulladás kiküszöböléséhez, és a friss lehelet biztosításához.

Válasszunk elektromos fogkefét!

Az elektromos fogkefékkel a fogak és a fogíny hatékonyan tisztíthatóak. A 3 dimenziós elektromos fogkefe oszcilláló, pulzáló technológiája a lepedék eltávolításának hatékony módja.

Válasszunk fehérítő fejet!

Az Oral-B elektromos fogkefék rendelkeznek egy speciális fehérítő fejjel, amelynek rendszeres használata elősegíti a fogak természetes fehérségének visszaállítását. De a fehérítő fej használata nélkül is elérhető eredmény, hiszen az elektromos fogkefék tisztító hatása tudományosan igazolt.

Ezen szempontokat figyelembe véve az ideális választás a Vitality 3D White Luxe fogkefe. Az Oral-B fogkeféje elősegíti a fogak természetes fehérségének visszaállítását, fokozott mértékben távolítja el a foltokat. A ProWhite fogkefefej tartozék különleges polírozó fejjel rendelkezik, amely hosszú ideig megtartja a fogkrémet a hatékony fehérítő és polírozó hatásért. Hatékonyan tisztítja és gyengéden stimulálja a fogínyt.

A hófehér fog nem elérhetetlen, csak tennünk kell érte.

 

További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top