Tuti Tippek

3 hasznos tipp, amivel az idei karácsony tökéletes lesz

Már előre aggódsz amiatt, hogy megtalálod-e a legjobb karácsonyi ajándékot a szüleidnek vagy a párodnak? Fogalmad sincs, hogyan kerülhetnéd el a sorban állást, és hogyan lelhetnél rá a legjobb árakra? Íme három hasznos tanács, amit érdemes magadnál tartanod!

Hátravan még néhány hét karácsonyig, az üzletek kirakatában azonban már sokasodnak a karácsonyi dekorációk, és a kínálat is napról napra bővül. Ha nem akarod idén is az utolsó pillanatra hagyni a nagybevásárlást, ha elkerülnéd a hosszas sorban állást, és úgy szeretnéd megtalálni a tökéletes meglepetést, hogy annak a pénztárcád is örüljön, használd ki az időt, és fogadd meg a következő tanácsokat!

Ajándékozz élményt!
Ma már semmi sem lehetetlen: a karácsonyfa alá akár külföldi utat is rejthetsz, ráadásul ehhez hosszas tervezésre és intézkedésre sincs szükség. Egy ilyen ajándékkal ráadásul életre szóló élményben részesítheted a szeretteidet.

Vágj bele most!

Ha nincs a tarsolyodban egyetlen ötlet sem arra vonatkozóan, hogy ki milyen meglepetésnek örülne a legjobban, még van időd feltérképezni szeretteid vágyait. Fontos, hogy pontosan tudd, mit keresel: ha a kedvesed ruhatárát bővítenéd, legyél tisztában azzal, hogy milyen méretet hord. Ha az unokaöcsédnek keresel meglepetést, tudd meg, pontosan mi is érdekli a korosztályába tartozó gyerekeket. Ha maradandó élményt ajándékoznál – ma már rejthetsz utazást, wellnesshétvégét, sőt akár siklóernyős repülést is a fa alá –, ügyelj arra, hogy az ne egy konkrét időpontra szóljon, hanem az ajándékozott az év bármely szakában felhasználhassa azt.

3 hasznos tipp, amivel az idei karácsony tökéletes lesz

 

Mindig legyen B terved!

Elképzelhető, hogy idén olyan szerencsés vagy, hogy minden ajándékot elsőre megtalálsz, ám az is lehet, hogy éppen az ellenkezője lesz igaz. Hogy ne kelljen üres kézzel hazatérned a bevásárló körútról, érdemes B tervet is készítened. A párodat például garantáltan leveheted a lábáról egy mindentudó PDA-okostelefonnal is, amelynek – a beépített navigációs rendszernek köszönhetően – vezetésnél is nagy hasznát veheti, ha nem találod azt a GPS-készüléket, amellyel eredetileg tervezted meglepni. Az édesanyádat megajándékozhatod egy masszázsbérlettel is lábmasszírozó készülék hiányában, sőt akár egy wellnesshétvégére is befizetheted a szüleidet. Ha nem egyetlen lapra teszel fel mindent, a karácsony biztosan nem lesz az idegeskedés és a szomorúság ünnepe.

3 hasznos tipp, amivel az idei karácsony tökéletes lesz

Nincs ötleted?

Ajándékötletek százai között válogathatsz az easyDecember weboldalán! Akár játékot keresel a gyerkőcöknek, akár szépségápolási terméket, az oldalon mindent megtalálsz. Számos gyártó és üzlet termékei között böngészhetsz, a keresgélést pedig megkönnyíti, hogy az egyes ötletek között aszerint válogathatsz, hogy éppen a családodnak, a barátnődnek vagy esetleg egy kollégádnak keresel ajándékot. Listát is készíthetsz, így biztosan nem feledkezel meg majd senkiről.

Ne vegyél meg semmit elsőre!

Könnyen lehet, hogy az első üzletben megtalálsz szinte mindent, ami a listádon szerepel. Nem érdemes azonban elsőre bármit is a kosaradba tenni, hiszen sosem tudhatod, hogy az adott ajándékot nem találod-e meg jobb minőségben, esetleg jóval alacsonyabb áron. Ha időben vágsz neki az ajándékok beszerzésének, kapkodás és idegeskedés nélkül térképezheted fel az üzletek kínálatát, és nemcsak a legjobb meglepetésekre lelhetsz, hanem azokat garantáltan a legjobb áron is szerezheted be. A kiszemelt termékeket félre is tetetheted, így ha nem találsz az adott ajándéknál jobbat, biztosan nem térsz haza majd üres kézzel.

Sorban állás és idegeskedés nélkül – használd az internetet! 
Mi sem egyszerűbb ma már, mint otthonról, a legkényelmesebb foteledből intézni a karácsonyi nagybevásárlást! Az interneten nemcsak az egyes üzletek kínálatában nézelődhetsz, hanem olyan weboldalakat is találhatsz, ahol egyszerre több áruház, kereskedő és gyártó termékei között böngészhetsz. Az egyes termékeket egyetlen kattintással összehasonlíthatod, az ajándékokról listát készíthetsz, hogy biztosan ne feledkezz meg semmiről, ráadásul segítséget is kaphatsz, ha semmi ötleted, mivel is lephetnéd meg idén a barátnődet, a párodat vagy a szüleidet.

Az internet segítségével a sorban állást is duplán elkerülheted, hiszen nemcsak a vásárlást, de az esetleges cserét is elintézheted a weben, ha esetleg nem abban a méretben rendeltél ruhát, vagy véletlenül nem azt könyvet rendelted meg, amelyet eredetileg terveztél. A fizetés is jóval kényelmesebb: intézheted bankkártyával biztonságosan, de utánvéttel is, ha az előbbitől idegenkedsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top