Tuti Tippek

Ajándékhoroszkóp a spórolás jegyében

Az ajándékvásárlást nemcsak elkezdeni nehéz, hanem folytatni és befejezni is. Jó lenne, ha valamennyi megajándékozottunk örülne az ajándékának. Ha már próbáltad, megtapasztalhattad, érdemes a csillagjegyek nyújtotta fogódzókhoz nyúlni. Ha pedig még nem, akkor itt az idő. Valamennyi jegy ugyanis saját jellegzetességeinek megfelelő ajándékoknak örül igazán, így összegyűjtöttünk pár csillag-sugallta ötletet a fillérestől a luxusmegoldásig, amelyekkel biztosabb a siker!

Ha szűkösebb a tárcád, de frappáns megoldásokban gondolkodsz:

Kos: Minden, ami róla szól, tetszeni fog neki. Egy jeles életeseményét, tevékenységét megörökítő fotó egy mutatós keretben biztosan tetszést arat.

Bika: Imádja a díszeket, illetve valójában mindent, amellyel otthonát öltöztetheti ünnepi pompába, szigorúan a jó ízlés határain belül!

Ikrek: Állandóan mozgásban van, sok mindent csinál egyszerre, így biztosan értékelni fogja, ha ajándékoddal leveszel a válláról bizonyos karácsonyi terheket: sütikavalkád díszdobozban, nagyon hálás lesz érte!

Rák: Nehéz ügy, nem mutatja, de nagyon fontos számára, hogy neki szóljon az ajándék, figyelemmel, szeretettel. Mivel uralkodó bolygója a hold, és hangulatát is erősen befolyásolja a holdciklus, jól jön egy holdnaptár a mindennapok jobb megéléséhez.

Kinek mit adsz karácsonyra? Segít az ajándékhoroszkóp

Oroszlán: Lételeme a pompa, a csillogás, a tündöklés. Egy igazi oroszlán egyik kedvenc foglalatossága: a haja! Egy különleges karácsonyi hajdísz leveszi a lábáról, főleg ha nőről van szó, ám ha férfi sorstárs, egy nem mindennapi fésű a javaslatunk!

Szűz: Sosem fürödhetsz be nála egy jó könyvvel vagy színházjeggyel. Azonban lehetőleg ne a könnyed darabokat válaszd, szereti, ha van min gondolkodni, filozofálgatni!

Mérleg: Mindig elkápráztatja a hangulatos zene, és ha még meg is szeretnéd viccelni, kedvenc dallamait kazettán nyújtsd át neki! Ha pedig inkább tárgyiasult formában bókolnál neki (seperc alatt kivirul a bókoktól), ebben a témában keress számára hűtőmágnest!

Skorpió: Nem könnyű eset, sosem könnyű kiolvasni a szeméből, hogy hányasra értékeli próbálkozásaid. Sebaj, könnyítsd legalább a saját pozíciód, szép szemhéjfénnyel finomíts az olykor szúrós pillantásain, vagy merészkedj mélyebbre, és válassz izgalmas alsóneműt (kapcsolatotok típusának függvényében persze)!

Nyilas: Saját készítésű bonbonjaid nem fogja visszautasítani, hisz imádja az ízeket, illetve az ízekből is a sokat. Ha nincs ilyen élvezetekre időd, akkor nézz számára szét a piacon valami ínyenc finomságért.

Kinek mit adsz karácsonyra? Segít az ajándékhoroszkóp

Bak: Fontos számára a folyamatos fejlődés, így az olyan ajándékoknak örül igazán, amelyek hasznosak, praktikusak. Futózokni, zsebkendőtartó, mini tisztálkodószett és persze könyv a költséghatékony ajándékjavaslatunk fegyelmezett bakjaid részére.

Vízöntő: Állandóan mozgásban van, és be nem áll a szája, ami így gyakran kiszárad télen. Egy futurisztikus csomagolású szőlőzsír biztos meglepi.

Halak: Különösen érzékeny lelke szomjazik a karácsonyi hangulatra. Ünnepi színekre, fényekre vágyik egész évben, rajong a gyertyákért, mécsesekért, illatfelhőkért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top