Tuti Tippek

Ajándékhoroszkóp – ha nem számít a pénz

Ha már próbáltad, megtapasztalhattad, érdemes a csillagjegyek nyújtotta fogódzókhoz nyúlni. Ha pedig még nem, akkor itt az idő. Valamennyi jegy ugyanis saját jellegzetességeinek megfelelő ajándékoknak örül igazán, így összegyűjtöttünk pár csillag-sugallta ötletet, a fillérestől a luxusmegoldásig, amelyekkel biztosabb a siker!

Kos: Nem kérdés, hogy sporttal kapcsolatos ajándék dukál neki, hogy kirobbanó energiáit megfelelő mederbe terelhesse. Síbérlet, síeléshez szükséges egyéb felszerelés, netán névre szóló hímzésű sísapka találó.

Ajándékhoroszkóp - ha nem számít a pénz

Bika: Egy különleges asztali vagy szoba sólámpáért odáig lesz, főleg ha hozzáfűzöd, hogy érzékeny légutainak tisztítására is remek.

Ikrek: Repülőjegy, repülőjegy és még egy repülőjegy. De legalábbis mozgalmas utazás egy pezsgő nagyvárosban mindenképpen telitalálat, lényeg, hogy sok mindent csinálhasson, sokfelé, sok emberrel és között.

Rák: Mindene a család, lételeme a víz. Nincs más dolgod, mint összekombinálni a kettőt: többszemélyes családi uszodabérlet a megoldás.

Ajándékhoroszkóp - ha nem számít a pénz

Oroszlán: Luxusimádónk rajong az ékszerekért. Csillogjon, villogjon, és semmiképp ne legyen szolid, alig látható darab!

Szűz: Tisztaságmániájára rezonálva takarítógép (persze ha még nincs…), vagy érzékeny emésztőrendszerét helyrerakó talpmasszázskúra az ajánlatunk.

Mérleg: Hiú mérleg barátunknak szépségét hangsúlyozó tükröt vegyél, ha lehet, minél többet láthasson magából, minél kedvezőbb szögekből!

Skorpió: A felszín alatt rejtőző kincsek érdeklik különösen, így egy barlangtúra, netán búvárfelszerelés lehet számára az örömteli meglepetés!

Ajándékhoroszkóp - ha nem számít a pénz

Nyilas: Jupiteri emberünk a minőségi, nagy és sok híve. Hatalmas a szíve-lelke, szenvedélye a történelem. Egy történelmi enciklopédiasorozat valamennyi fenti igényét kielégíti.

Bak: Nincsenek nagy igényei, csak hogy apró lépésenként akár, de folyamatosan előrébb és előrébb jusson az élet valamennyi területén. Szorgalma pedig határtalan. Hagy élje hát ki magát egy ünnepi kiadású óriás puzzle kirakásában!

Vízöntő: Mindenképp különleges, nem hétköznapi dolgot kell választanod, ha igazán meg akarod örvendeztetni. Nincs mit tenned, mint befizetni egy sétarepülésre vagy ejtőernyős ugrásra…

Halak: Csak szeresd, szeresd határtalanul! Ennél többre nem vágyik karácsony táján sem. Zárkózott személyének felszabadító az érzelmek színeken, hangulatokon keresztüli kifejezése: tedd piktorrá, vegyél neki festék-, ecset- és vászonkészletet!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top