Tuti Tippek

Ünnepi illatvarázs otthon

Már feldíszítetted az udvari fenyőfát és kitetted az ablakba a világító fényeket? Adunk néhány tippet, hogy a lakáson belül is ünnepi legyen a hangulat!

Összeszedtünk néhány hangulatkeltő terméket, amelyekkel már most karácsonyi hangulatot varázsolhatsz a lakásba. Ezek között biztosan találsz olyat, ami a te lakásodban is jól mutat majd!

1. tipp: Illatosíts barackosan!

Az Esteban parfümolaj-koncentrátum: illatmécseshez, porózus kerámia átitatásához, pot-pourrihoz, barackillatban – lágy, kellemes illatot áraszt, és hosszú ideig érezhető, igazi kedvenc. A lakás bármely pontján használhatod!

Lelőhely: www.kozmetikanatura.hu
Esteban Paris – Lelőhely: kozmetikanatura.hu

 

2. tipp: Illatgyertya a lakás bármely pontjára!

A Stenders „EROS” illatosított szója gyertyája érzéki illatot áraszt: fahéj, copaiba, elemi, vetiver és guajakfa illóolajak keveréke található meg benne. A fahéj kellemes, meleg aromája dominál, a copaiba serkentő hatásával segít visszanyerni az erőnlétet, míg a kevésbé ismert vetiver megnyugtatja az idegrendszert és felébreszti az erotikus érzéseket. A guajakfa pedig igazi romantikus hangulatot kelt, ami ránk is fér az ünnepi rohanásban. Az illatgyertya nagy előnye, hogy lassan ég el, így sokáig élvezheted a kellemes illatot.

 
 
Lelőhely: www.stenders.hu
Stenders “Eros” illatosított szójaviasz gyertya – Lelőhely: stenders.hu

 

3. tipp: Karácsonyi szappankollekció a fürdőszobában!

Az angyalkát ábrázoló kecsketejszappan az ünnep alkalmával jól mutat a fürdőszobában, persze nemcsak ezért ajánljuk. A nagy előkészületek – takarítás, főzés, sütés – megviselik a bőrt is, de a kecsketej különösen finoman bánik vele: kalcium-, magnézium-, protein- és a különböző vitamintartalmával (A, B, B2, B6, B12, C, D) egészségesebbé és puhábbá varázsolja. Az illata enyhe, kellemes, és hosszú ideig élvezhetjük a bőrünkön, amelyet megérinteni is kellemesebb használata után.

Lelőhely: www.stenders.hu
Stenders angyal formájú kecsketej szappan – Lelőhely: stenders.hu

 

4. tipp: Csillag illatgyertya az ünnepi asztalra!

Ha igazi karácsonyi illatvarázsra vágysz, válaszd a L’Occitane díszes fémdobozba zárt „Winter Forest” illatgyertyáját, amely nemcsak díszes, de a finom – téli erdőre emlékeztető – illatával az egész lakást betölti. Meleg, kellemes, ünnepi hangulatot teremt, a csomagolás pedig méltán lehet dísze a karácsonyi vacsorához megterített asztalnak!

Lelőhely: www.loccitane.hu
L’Occitane Winter Forest illatgyertya – Lelőhely: loccitane.hu

5. Csináld magad otthon!

Ha nem szeretnél illóolajért rohanni a legközelebbi drogériába, vegyél egy narancsot és szúrj bele néhány szegfűszeget a fűszeres készletedből. Az illat tartós és ünnepi, és bármikor előkaphatod az otthoni készletből.

Ünnepi illatvarázs otthon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top