Tuti Tippek

Töltődj fel energiával az ünnepek alatt!

Szakíts rá időt, hogy tartalmasan, de sok pihenéssel teljenek az ünnepek, hogy aztán újult erővel kezdhess majd az új évnek. Adunk néhány tippet, hogyan vészeld át az ünnepeket, hogyan pihenj és töltődj fel energiával!

1. Töltődj fel lelkileg!
Ha lelked rendben van, a testeden is meglátszik. Nem kell nagy dolgokra gondolni: díszítsd fel a lakást, cseppents kedvenc illóolajodból egy tál vízbe, vedd körül magad illatos gyertyákkal. Varázsolj karácsonyi hangulatot a lakásba: szúrj néhány szegfűszeget egy narancsba – napokig kellemes illatban lesz részed! Dőlj le egy pillanatra az ágyra, csukd be a szemed, lélegezz mélyeket és gondolj valami szépre! Az sem baj, ha közben elszundítasz!

Töltődj fel energiával az ünnepek alatt!

2. Merülj el a habokban!
Adj magadnak egy félórát, amikor „beköltözöl” a fürdőbe, teleengeded a kádat meleg vízzel és keverd bele a kedvenc illatod. Tegyél gyertyákat a kád köré, kapcsold le a villanyt, és szóljon halkan a kedvenc zenéd. Félóra mindenkinek jár!

Töltődj fel energiával az ünnepek alatt!

Grapefruit fürdősó – www.stenders.hu

3. Állj ellen a finomságoknak!
Az ünnep nem arról szól, hogy vég nélküli kajálásokba és ivásokba kezdünk. Ilyenkor is figyeljünk oda a mértékletességre nemcsak az ételek, de az italok terén is, ezzel elkerülhetjük a gyomorrontást, és persze az új évet sem fogyókúrával kell kezdenünk.

4. Keresd a társaságot!
Látogasd meg a testvéreidet, szüleidet, barátaidat, rokonaidat. Egész évben nincs idő rá, hát itt az ideje a hosszú és vidám beszélgetéseknek, amelyekre a karácsonyi hangulat a legalkalmasabb.

Töltődj fel energiával az ünnepek alatt!

5. Itt az ideje a számvetésnek!
Ilyenkor egy pillanatra érdemes elgondolkodni az elmúlt év eseményein. Gondold végig, hogy jövőre mi mindent szeretnél megvalósítani, és gyűjts hozzá kellő energiát. Ami nem sikerült idén, abból pedig tanulhatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top